Ekonomik Kriz Kapıda

kabus geri döndü, usd 1,50; euro 2 ytl, bakalım 2009 yılına kurduğumuz yeni motosiklet hayallerimiz başka bahara mı kalacak, seneye yeni motor almak yerine patrondan beyaz bir zarf ve teşekkür mektubu alıp elimizdekileri de satmak zorunda kalmayalımda. motor fiyatlar ne olacak acaba, maaş zamları petrol fiyatları, kötü günler geliyor gibi

Bu kriz herkesi cok kötü etkileyecek elinizdeki paraları fazla harcamayın ve yüklü miktarda hiç alışveriş yapmayın derim :) ben bu sene elektronik ve mobilya alışverişi yapacaktım fiyatlar uçmuş alamadım bekliyorumm...
Bu olay bence soguk bir şavaş dünyayı yönetenlerin bir oyunu hala böyle düşünüyorum. Bagımsız ülkeler kötü duruma düşsün işleri kötüye gitsin diye yapılan bir plan... Yalnış düşünüyorsan özürlerimi iletiyorum.

Bu kriz herkesi cok kötü etkileyecek elinizdeki paraları fazla harcamayın ve yüklü miktarda hiç alışveriş yapmayın derim :) ben bu sene elektronik ve mobilya alışverişi yapacaktım fiyatlar uçmuş alamadım bekliyorumm...
Bu olay bence soguk bir şavaş dünyayı yönetenlerin bir oyunu hala böyle düşünüyorum. Bagımsız ülkeler kötü duruma düşsün işleri kötüye gitsin diye yapılan bir plan... Yalnış düşünüyorsan özürlerimi iletiyorum.

altına imzamı atarım dostum, bu böyle her 6-7 yılda bir yapılan bir silkeleme operasyonu, sömürü düzeninin diğer adı, para buharlaşmadığına göre birileri bunu hortumluyor, birileri diğerlerini bitirmek için hep aynı şeyi sahneliyor, ama sonuçta hep aynı kişiler servetlerini katlarken olan garibana oluyor.

bencede o ayıla bayıla kriz geçiren devletler bu işten ekmek yeme derdinde. tezgah gibi geliyor bana. nasıl daha fazla sömürürüz hesapları. yanlışım varsa affet buş.

genelde devletler kendilerinden daha fazla ekonomiye yön veren büyük kartrellerin sindirilmesi için yaptığı bi kumpas gibi geliyor. bu kurumlar devlet boyunduruluğu altına aldılar.giyodin bu sefer paralel çalışıp sivrilenleri biçmeye başladı

Son düzenleme:
Ekonomi hakkında eğitim almanın kötü yanı, eğitim alsa da almasa da herkesin ekonomi profesörü olması, kimsesin de gerçek profesörleri okumaması.

Ekonomi hakkında eğitim almanın kötü yanı, eğitim alsa da almasa da herkesin ekonomi profesörü olması, kimsesin de gerçek profesörleri okumaması.

Gerçek profesörler ne biliyorki sadece defter üzerindekini bilir. Onları okumaya gerek yok.Apacık ortada olan bizim gibilere oluyor.

Gerçek profesörler ne biliyorki sadece defter üzerindekini bilir. Onları okumaya gerek yok.Apacık ortada olan bizim gibilere oluyor.

yine aynen katılıyorum dostum,
maaşa %10 zam aldık, enflasyon %6 olacak deler, sevindik, ardından herşey %40 zamlandı, elektrik d.gaz, şu bu, benzin 147 usd oldu zam yaptılar şimdi 70 usd ye düştü indirim yok, usd 1,2 idi şimdi 1,50 ve gitmeye devam, , proflar da sadece teori ve laf var, biri a diyor diğeri zo diyor, ver ellerine bir şirkette yönetinler göreyim onları.

Amerikan hükümetinin hazinesinden çıkacak olan 850 milyar doları telafi etmesi lazım. bu durumdada en kolay yol global kriz yaratmak.neticede kimsede amerikaya ne yapıyorsun diye hesap soracak değil. bir ülkenin petrolünü çalabilmek için toplu kitle imha silahı yalanı ile ülkeye çöken bir hükümetten zaten başkasınıda beklemek iyimserlik olur.

Tanrı tüm dünyayı Amerikalılardan korusun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar