KTM Fiyat guncellemesini yazın ağustosta yapıyor diye biliyorum
Artık daha değiştirme kararını bir dahaki seneye fiyatları 3-5 bin tl yükseltip öyle düşünücem. En azından fiyatlar geldiğinde şaşırmam rahat rahat gidip alırım![]()
hocam dolar 3.5 görecek demişsiniz, gidip dolar yaptırayım mı paramı?![]()
demokrasi karşıtı söylemler gene ülke refah içinde İMF borç verebilcek gücümüz var suyumuz ucuz katarda su çok pahalı bizdede benzin. devlet açmı kalsın istiyorsunuz. bu söylemler paralel yapının marifetleri dünya liderimizi yedirtmicez sizlere hepiniz secde ediceksiniz huzuru bulucaksınız.
paramız günden güne büyüyor asgari ücreti bile 1300 tl yaptık kimin sayesinde he kimin sayesinde tabiki büyük liderimiz sayesinde hatalar yapmadımı elbette yaptı ama peygamberde hata yaptı bunu niye görmüyorsunuz. zındıklar sizi...
22 yaşına girmek üzereyim. Üniversite 2. Sınıf okuyorum. Haftada 2 gün okulum var, çarşamba ve cuma günleri. Okulum öğlen başlıyor, sabah 8'de kalkıp motorla modem dağıtma işim var. Öncelikle onu yapıyorum. Ordan okula geçiyorum. Okuldan çıkar çıkmaz işe gidiyorum. Gece 2 gibi evde oluyorum genelde. Bu tempo son 3 senedir değişmedi ve son 3 senede toplasam en fazla 4 kere ailemle pazar sabahı kahvaltı etmişimdir. Okulumun olmadığı günlerde modem işini erken bitirip işe erken gittiğim Zaman şanslıyım. Çünkü akşam daha erken çıkacağım işten ve sahibi tarafından çok sevildiğim bir mekanda garsonluk yapıp yevmiye alabileceğim.
Arkadaşlar, babam emekli Adam artık çok yorgun çalışamıyor edemiyor. Maaşına ben tamamlıyorum ve ev taksidine gidiyor. Annemin de rahatsızlığı var kadın çalışamaz.
Bu ülkede yarınlar, yeni krizler demek. Maaş 1300 oldu ama bugüne kadar gelen en yüksek doğalgaz faturası geldi eve. Herşeye zam geldi beyler misli misli.
Ben 22 yaşına girmek üzere olan, kanı kaynayan, işinde gücünde olan bir kardeşinizim. Neden bu tempoyla bu şekilde çalışmak zorundayım. Demek ki bu ülkede birşeyler eksik. Bu ülkede hayat standartları çok düşük. Günde 16 saat çalışıyorum ve bunun Hakkı bu olmamalı. aylık en fazla kenara 500 lira atabiliyorum. Motor alacağım o paraya. Ama inanın almaya korkuyorum. Evdekilere bi anda bişey olur, para lazım olur bi anda. Milletin kapısına gitmektense ölürüm daha iyi. Şu yazıları, kar yağışında motor üstünde kalarak düzgün olmayan bi kafayla yazıyorum. Herkese iyi geceler