Ekipmanlarım

İlk vitesli motorun olacaksa debriyaja alışma sürecinde hissiyatı daha iyi olabilecek bir eldiveni öneririm handroid yerine ve önereceğim eldiven de :Alpinstars sp8
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Alpinestars-Deri-Motosiklet-Eldiveni-SP8-Siyah-Beyaz_8204.html

Bot konusunu kesinlikle yabana atma çok önemli, pantolon konusunda ise eğer işe gittiğinde değiştirme şansın olacaksa kevlar yerine cordura bir motosiklet pantolonu öneririm. Neden mi ? Kevlarlı kotun dış yüzeyi sonuçta denim yani sürtünmeye dayanıksız. Düştüğün anda yırtılacaktır. İkinci kez kullanma şansı olmayabilir. Bunun yerine sürtünmeye dayanıklı olan cordurayı bir kaza geçirdikten sonra da kullanmaya devam edebilirsin.

Son düzenleme:
Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çok saolun hepsini aklıma yazıyorum Allahım izin verirse bu hafta alıcam çok saolun

F54

kask olarak şark tan biraz uzak dur vizör ü çok sıkıntılı

Eldiveni bulabildiniz mi hocam herhangi bir yerde

Merhaba,
Bugun Magaza ile görüşme yaptım bu parçaları yarın almak için fakat ellerinde bulunmadıklarını söyledi . Şubat sonuna doğru gelicekmiş hepsi hevesim kaçtı şahsen. Ama beklicem nede olsa daha zamanım var

Sti

Merhaba,
Bugun Magaza ile görüşme yaptım bu parçaları yarın almak için fakat ellerinde bulunmadıklarını söyledi . Şubat sonuna doğru gelicekmiş hepsi hevesim kaçtı şahsen. Ama beklicem nede olsa daha zamanım var

Ekipman kutuptan gelse beklenir gardass,ekipman konusunu hallette burda bizi bi aydinlat baskan

Merhaba,

Bende almak istiyorum aynısından bir tane fakat o siteye o fiyattan gelmeyecek o eldiven bunu aklınızda bulunundurun bence fiyatı zamlı olarak gelicek kanımca

İlk gösterdiğiniz eldiveni aliexpreste gördüm 40 dolara şaşırdım.Tabi replikadır.

Zaten adamlar stokta olmayan ürünlere düzenli olarak zam yapıyor :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar