Ekipmanlarım

Cumartesi sipariş verdim bugun aradılar bu ceket için S bedeni yok isterseniz M gönderelim deneyin olmazsa geri gönderirsiniz dediler kabul ettim bakalım.1.76 60 kiloyum M nasıl olur sizce ? Birde ben yanına knox handarmor eldiven aldım daha gelmedi gelince konu açmayı düşünüyorum.

Bence al hocam. Boyun benden uzun. Kilon benden 14 kilo az ama farkındaysan benim göbek çıkmış durumda... Denemeye değer!

Şu anda geliyor kargoda M bedeni bakalım nasıl olacak olmazsa bir birbuçuk ay sonra gelecek dedi S leri bakalım inş olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi hazır 4riders dizmişken birde 4rıders kot al motomaxta 159 tl tabi paran varsa tec90 big cıty al abi..Yanlız dizlik neden mafsalsız onu anlamadım..

Mont nasil su . Ruzgar geciyor mu tavsiye edermisin

Montu salı pazarında rüzgarlı, yağmurlu sevimsiz bir havada denedim. Bu konuda memnun kaldım. İçliğini çıkarmıştım. İçlik olsa bayağı sıcak tutacak demek ki!

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:18 ----------

Abi hazır 4riders dizmişken birde 4rıders kot al motomaxta 159 tl tabi paran varsa tec90 big cıty al abi..Yanlız dizlik neden mafsalsız onu anlamadım..

Dizlik ucuzunu alayım dedim ama pek iyi etmedim herhalde. Acemiliğime geldi. Yalnız kursta zandona takmıştım. O çok güzeldi... ileride ona bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar