Ekipmanlarım

Arkadaşlar,

Kask LS2 FF370

Mont 4Riders Armor

Dizlik 4Riders diz koruma (mafsalsız)

Ne düşünüyorsunuz? Neler eklemeliyim sizce?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------

Fotoğraf da dev gibi olmuş. Kusura bakmayın :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Örneğin Güzel bi eldiven eklemelisin,
Yüksek hızlarda, özellikle bu havada soguktan dolayı ellerindeki kan çekileceği için, ellerin hassasiyetini kaybedecek.

Birde bu kadar siyahın üzerine reflektörlü bi yelek mutlaka eklemelisin.
Gece sürüşlerinde oldukça faydalı.

Bir motosiklet botu, hiç olmazsa ayaklarını sudan korumak için bir ayakkabı kılıfı da fena olmaz.

bot ve eldiven konusunda tavsiyeye ihtiyacım var! Chopper kullanmayı istiyorum. Motomax ta kısa bir bot önerdiler içime sinmedi. Gece için sarı, reflektörlü yelek alırım. Eldiven ne tavsiye edersiniz?

Bitane de pinlock ekle hocam.. Yağmurlu havalarda başka türlü önünü göremezsin..

eldiven,tech 90 korumalı pantolon(dizliği salla gitsin),pinlock.. Eldiveni ince ama soğuk geçirmez birşey alın,benim gibi her yağmur yağdığında yarım saatte bir kenara çekip ısınmaya çalışmayın(venom cobra eldiven)

Motosikleti
750x
bot ve eldiven konusunda tavsiyeye ihtiyacım var! Chopper kullanmayı istiyorum. Motomax ta kısa bir bot önerdiler içime sinmedi. Gece için sarı, reflektörlü yelek alırım. Eldiven ne tavsiye edersiniz?

Eldiven çok sık değiştirdiğimiz bi ekipman değil açıkçası,
Kaliteli bir eldiveni düzgün kullanırsak 4-5 yıl kullanabiliriz,
Bu sebeple markalar arasında kıyaslamada bulunacak kadar eldiven değiştirmiyorum,

Bunu daha bugün aldım,
Az önce elime geçti,

İstanbulda bu aylardan sonra havalar düzelecek,
O yüzden böyle yazlık bir eldiven aldım.

http://www.feyizoglu.com/MC13-Yazlik-Korumali-Eldiven_47810.html#0

Kaliteli görünüyor,
Fakat kullanmadan yorum yapamayacagim.

Bir önceki eldivenim de şu idi ;

http://www.feyizoglu.com/9023-Yazlik-Korumali-Eldiven_46043.html#0

2 yıl kadar sorunsuz kullandım, ve çok memnun kaldım.
Fakat bazı İnsanlar kesimi konusunda sorun yaşıyormuş, parmak uçlarında uzunluk olabiliyormuş.

SinanAksu feyizoğlunun mağazasına gittin mi? Ben motomax hasanpaşaya gittim ama pek memnun kalmadım açıkçası... Tecrübesiz olduğumu söylememe rağmen pek alternatif sunma meraklısı bir satış elemanı görmedim karşımda. Hiç olmazsa bir kaç ürün hakkında bilgi verip sen seç diyen bir elemanla alışveriş yapmak isterim!

Motosikleti
750x
SinanAksu feyizoğlunun mağazasına gittin mi? Ben motomax hasanpaşaya gittim ama pek memnun kalmadım açıkçası... Tecrübesiz olduğumu söylememe rağmen pek alternatif sunma meraklısı bir satış elemanı görmedim karşımda. Hiç olmazsa bir kaç ürün hakkında bilgi verip sen seç diyen bir elemanla alışveriş yapmak isterim!

Hocam reklam yapmak gibi olmasın ama,
Feyizoglu'ndan memnun kalmayan çok az kişi vardır.
Ben 1-2 defa gittim, onun dışında sürekli internetten siparişler verdim Feyizoglu'na.
Çalışanları ilgililer açıkçası, her konuda yardımcı oluyorlar.
Memnun kalmayanlar da vardır muhakkak.
En dogrusu gidip sizin birebir temas kurmanız.

Feyizoglu hakkında bazı yorumlar ;

https://eksisozluk.com/feyizoglu--2138996

Arkadaşlar,

Kask LS2 FF370

Mont 4Riders Armor

Dizlik 4Riders diz koruma (mafsalsız)

Ne düşünüyorsunuz? Neler eklemeliyim sizce?

[url]http://i.hizliresim.com/wzo7rY.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------

Fotoğraf da dev gibi olmuş. Kusura bakmayın :)

Hocam biraz alakasız olacak ama boyunuz ve kilonuz kaç ve montun bedeni ne :D
Bu arada hepsi çok şık olmuş eldiven bot güzel olur :)

Hocam biraz alakasız olacak ama boyunuz ve kilonuz kaç ve montun bedeni ne :D
Bu arada hepsi çok şık olmuş eldiven bot güzel olur :)

hahaha aynısını ben soracaktım hadi dedim neyse sormiyim :queen:,aynı monttan almaya niyetlendim motomaxın sayfasında large bedeni yok,m ve xl var,bende large giyiyorum,sorunun cevabını bende merakla bekliyorum.

Boy 1.72 kilo şu an 74 :)) Ceketin bedeni M. Eldiven için feyizoğluna gideceğim ama bot için kararsızım şu an :/

Feyizoğlu.. Adem feyizoğlu . Kalitedir :cat: . Perpanın ilerisi . petrol ofisinin sol yanı itfaiye karşısı

Açık söyleyeyim. Şu ana kadar hudson, motomax hasanpaşa ve harput motosiklet diye üç yerden alışveriş etmeye çalıştım yada bir şeyler aldım. Şu an benim için hudson kafadan birinci :)

Allah benim gibi motorsuz, umutsuzlara da ekipman baktığı günleri görmeyi nasip etsiiiin.. :mrgreen:

ls2 den daha iyi bi kask alsaydınız keşke, birde dizlik yerine bi pantolon alın ustune dizliği takın, bot ve eldiveni zaten alcakmışsınız

Valla belki kask konusu acemiliğime gelmiş olabilir ama sürekli inceliyorum konuyu. İmkan oldukça geliştireceğim ekipmanı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar