Ekipman Yardımı

Merhabalar.

Yaklaşık 1 hafta önce 250'lik cruiser bir Regal Raptor motor aldım. Ancak fena grip oldum ekipmansız bir şekilde motoru getirirken, daha da binemedim henüz. Aynı sıkıntıyı tekrar yaşamamak adına bir an önce mont ve kask işini çözmek istiyorum.

Daha önce de motorum olmuştu ve kullandığım ekipmanlar arkadaşlarımın artık kullanmadıkları veya yedekte tuttuklarıydı, yani uzun uzun araştırarak bir ekipman almamıştım hiç ve bu nedenle piyasadaki marka ve fiyat bilgim maalesef sıfır. Şu an şark görevindeyim, motorum her ne kadar uzun ömürlü olmasa da en azından ekipmanım bir nebze uzun ömürlü olsun istiyorum.

Ayrıca maddi sıkıntıdan dolayı önümüzdeki ay birini, sonraki ay ise diğerini almayı düşünüyorum. İlk kask mı almalıyım yoksa mont mu? Motoru 5-6 ay çok kısa mesafede kullanacağım için tereddüte düştüm. Kask için max 1000 TL, mont için de max 1750 TL bütçe ayırmayı düşünüyorum. Sizce yeterli mi?

Tavsiye edebileceğiniz markalar nelerdir? Ankara veya İzmir'de nerede bulabilirim? Bu arada boyum 1.85 kilom 135.

Şimdiden teşekkürler.

ilk önce kask sonra eldiven sonrada mont almalısın. kask olarak bell qualifer winger , shark vancore öneririm. venomun cruiser eldiveni var. 1750 ye birsürü korumalı deri montlar var onlardan alırsın. en son olarakta tech90 city kevlar pantalon al tamamsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar