- Konu Yazar
Herkese merhaba. Ben ağustos ayından sonra ehliyet, ardından da motosiklet almayı planlıyorum bir aksilik çıkmaz ise. Bunun içinde 2000 lira civarında kask, eldiven, ceket,dizlik(pantolon isterdim fakat alırsam motoru genelde okula vb giderken kullanacağımdan dolayı zor olur) almak istiyorum. Yavaş yavaş bunları halletmek istiyorum ki ehliyeti aldıktan sonra motor için beklememe gerek kalmasın. Bunun içinde sizden ekipman tavsiyesi istiyorum. İkinci olarakta bir sürücü kursu arıyorum(aklımda gis akademi var fakat başka öneriler de almak istiyorum.). Son olarakta belki bu soru için erken fakat yazın elimize bir miktar para geçme olasılığı var ve bu para elimize geçerse 250'lik bir motor bakacağım ve sizden bunun için ss olmayan bir motor tavsiyesi istiyorum(ben crf250, mt-25,z250sl ve klx250 düşünüyorum). Para gelmez ise aklımda msx125 grom var. Şimdiden herkese teşekkürler. Tekeriniz düz bassın. Kazasız sürüşler dilerim.
*Boyum 170 kilom 70 yaş Temmuz 29'da 18 oluyor. Cruiser/chopper ve touring tarzı motor seviyorum fakat 250'lik düzgün motor yok bu tarzda benim bulabildiğim.
*Boyum 170 kilom 70 yaş Temmuz 29'da 18 oluyor. Cruiser/chopper ve touring tarzı motor seviyorum fakat 250'lik düzgün motor yok bu tarzda benim bulabildiğim.