EKİPMAN ŞART!!

S.a arkadaşlar yeniyim ekipman tavsiyesi bütçem 1600-1800 gibi aklımda olanlar şunlar

Agv-K3 sv kask
Prohel colambia mont
Scoyco mc 17 kışlık eldiven
Prosev Dizlik
Tex yüz maskesi
Alabilirsem bide sirtlik düşünüyorum
Özelikle kask hakkında ne düşünüyorsunuz ls2ff396 mi agv k-3 mu

Agv kaska Scoyco eldiven olmamış bence. Markacı değilim ama daha rahat kullanımlı bir şeyler bakın. Ucuz eldivenlerin dikişi düzgün olmuyor takıp çıkarması zor.

Hocam ekipmanda söyle bir sey var. Fiyat arttıkça genel olarak konfor rahatlik teknoloji artıyor. Agv iyi bi marka. Ben agv k5 kullanıyorum. Ama k3 almani tavsiye etmem. O kadar parayi plastik kaska verme. Ya üstüne koy k5 al yada kompozit karbon biseyler al. Prohel prosev scoyco gibi markalar hakkinda yorum yapamayacagim kullanmadim fakat duyumlarım olumlu değil. Ceket olarak alpinestars rox önerebilirim. Adanada yaşıyorum hava sıcak olduğunda termal icligi cikariyorum terletmiyor. Sağ olsun kışın da soguk gecirmiyor. Konforlu ve gayet iş görüyor. Kask olarak bell qualifier yada hjc is 17 kasklari cok kaliteli. Dizlik ve sirtlik muhakkak alın. Eldiven icin alpinestar yine iyi bir çözüm olacaktir

Aynı eldivenden bende de var su geçirmezlik özelliği güzel gerçekten geçirmiyor ama giyip çıkartırken çok can sıkıcı bir hal alıyor. Özellikle vitesli motor kullanırken bir miktar hissizlik oluşturuyor.

Agv lerin kalıpları çok kaba geliyor bana nedense. Tercihim ff396 olurdu.

Kaskı deneyip, senin karar vermen lazım.
Sırtlık mutlaka al. Revit Seasoft'u tavsiye ederim.
Belllik mutlaka al. 4riders'ınkiler uygun ve iyidir.
Scoyco'nun ben de yazlığı var. Yazlık olarak iyi ama kışlık eldivende biraz daha iyi bir marka al derim ben.

320 TL ye MT Revenge alip arta kalan parayi diger ekipanlara ekleyebilirsin. ;)

S.a arkadaşlar yeniyim ekipman tavsiyesi bütçem 1600-1800 gibi aklımda olanlar şunlar

Agv-K3 sv kask
Prohel colambia mont
Scoyco mc 17 kışlık eldiven
Prosev Dizlik
Tex yüz maskesi
Alabilirsem bide sirtlik düşünüyorum
Özelikle kask hakkında ne düşünüyorsunuz ls2ff396 mi agv k-3 mu

Sırtlığı düşünme al :) Ben bir kere duvardan sektim olmasa felçtim muhtemelen :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence hjc-ıs 17 Agv k5 den daha az rüzgar sesi alıyor.Ama agv k5 in koruması daha iyidir heralde fiber malzeme...

Aslında ekipmanlari ve motoru çoktan almış olmam gerekiyordu babam engel oldu motorlar daha ucuz dedim ben veririm para sıkıntı değil dedi öyle olunca bende ekipman bütçesini artırdim artık daha iyi korumalarim olucak bazen büyük sözü dinlemek gerekiyor yeni liste bu
AGV-K5
Prohel Colombia mevsimlik mont
Richa nasa mevsimlik eldiven
Zandona sirtlik 1007
Zandona hareketli Dizlik
Tex yüz maskesi
Gençlere tavsiyem motosikletinizi almadan önce en az 2bintl ekipman a ayrin sonra kalan parayla alın motosikletinizi benim gibi motoru alınca göndericem resimleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar