Ekipman Önerisi

Merhaba

125 CC motosiklet kullanıyorum. Eldiven ve dizlik alacağım. Ne alacağıma karar veremedim. Kışlık eldiven ve dizlik önerebilir misiniz ? Yurt içi veya yurt dışı fark etmez.
Eldiven için bütçe: Yurt içi 1200 TL, Yurt dışı vergilerle birlikte 1200 TL
Dizlik için belli bir bütçe yok. Cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.

ACT

Dizlikler ilk düşüşte korur ama sonra sürtünme sırasında vs koruması gereken bölgeden oynama ihtimali çok yüksek, dolayısıyla doğrudan korumalı pantalon satın almanızı öneririm.

Marka ile bağım yok ama ben riderdenim markasından memnunum mesela.

Merhaba

125 CC motosiklet kullanıyorum. Eldiven ve dizlik alacağım. Ne alacağıma karar veremedim. Kışlık eldiven ve dizlik önerebilir misiniz ? Yurt içi veya yurt dışı fark etmez.
Eldiven için bütçe: Yurt içi 1200 TL, Yurt dışı vergilerle birlikte 1200 TL
Dizlik için belli bir bütçe yok. Cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.
Riderdenim , 4Riders ve Scoyco en f/p ürünleri satan markalardır . Diz korumaları benim gözümde biraz işlevsiz kalıyor çünkü 50 100metre sürüklendikten sonra bir yere dizinizi vurunca o dizlikler illa kayıcak vs. bir şeyler olup diz kapağınızı tam korumayacak bunun yerine korumalı pantolon almanız daha iyi olur , korumalı pantolonu da kesinlikle deneyerek alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar