Ekipman önerisi

Herkese merhabalar öncelikle.Nasip olursa yazın çalışıp motor almayı düşünüyorum bn 125.Ekipman önerisi istiyorum sizlerden araştırdım fakat çok kafam karıştı.Tulum alınmaz zaten.Kask, yazlık mont,eldiven,dizlik almayı düşünüyorum başlangıç için cc yükseltmem öğrenciyim sadece yazın çalışabildiğim için kısıtlı bütçe var.Genelde çarşıya git gel yaparım kafeler vs olacağı için tulum bot çizme olmaz nereye koyucam bi de yaz mevsiminde ateşe atsan daha iyi. Kask 10k yi geçmesin onun dışında bütçem 10k kask dışında

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yaz için konuşursak;

Mont: Riderdenim Efil file (4990 TL)
Pantolon: Tech 90 John Doe (3250 TL)
Bot: 4Riders Joker (1020 TL)
Eldiven: Vexo Chicago (1574 TL) olarak ekonomik bir kombin yapabilirsiniz. Bu şekilde 10.800 TL tutuyor ama Riderdenim'de de Vecton Tech90'da da Motomax 4Riders'ta da kasada nakit ödemede indirimler oluyor, o zaman aşağı yukarı toplam masrafınız 10.000 TL tutar gibime geliyor. İleride bütçenizi arttırdığınızda daha kaliteli bot ve eldiven bakın. Bot ve eldivenden kaçmayın, bence en önemli ekipmanlardan biri ve inanın el ya da ayak bileğinizi kırmak istemezsiniz, çünkü çok daha sıkıntılı bir hadise.

Yaz için konuşursak;

Mont: Riderdenim Efil file (4990 TL)
Pantolon: Tech 90 John Doe (3250 TL)
Bot: 4Riders Joker (1020 TL)
Eldiven: Vexo Chicago (1574 TL) olarak ekonomik bir kombin yapabilirsiniz. Bu şekilde 10.800 TL tutuyor ama Riderdenim'de de Vecton Tech90'da da Motomax 4Riders'ta da kasada nakit ödemede indirimler oluyor, o zaman aşağı yukarı toplam masrafınız 10.000 TL tutar gibime geliyor. İleride bütçenizi arttırdığınızda daha kaliteli bot ve eldiven bakın. Bot ve eldivenden kaçmayın, bence en önemli ekipmanlardan biri ve inanın el ya da ayak bileğinizi kırmak istemezsiniz, çünkü çok daha sıkıntılı bir hadise.

Moda ikonu musun be birader?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar