Öncelikle yeni üyeliğin hayırlı olsun!
Kask olarak shoei arai schuberth iyi ama mevzu bununla bitmiyor senin kafa şeklinde önemli mesela ben mağazada Shoei GT Air Dauntless TC-2 denedim kafa ölçüm m beden olmasına rağmen olmadı. L beden denedim o bile sıktı biraz. Zaten biraz sıkması lazımdı ama bu şakaklarımı acıtıyordu sanki

r:
Eldiven olarak knox handroid bu işte ciddi başarılı ama ben "Five Gloves Stunt Evo Replica Icon Blue aldım.
Bellik dizlik dirseklik olarak da ZANDONA marka bir set yaptım kendime ama daha kalitelilerde var. Ayrıca Knox da çok sağlam.
Mont olarak da tekstil mont ve deri montlar var yada ikisinin karışımı. Burada da seçim yaparken sürdüğünüz motorun tarzına göre çeşitli modeller var.
Sanırım siz Honda repsol kullanıyorsunuz yada kullanmayı düşünüyorsunuz o zaman alpinestar bakın bence

ben dainese markasını sevmiyorum özellikle amblemine gıcık oluyorum ama çok kaliteli ürünleri var! Birde içimde kalmasın onuda söyleyeyim alman malıydı sanırım HEIN GERICKE marka montlarda güzel ama repsol ile yakışır mı bilemem :silent:
Yine bot olarak alpinestar markasına bakabilirsiniz yada TCX markası olabilir.
Benim bildiklerim bu kadar forumdaki yaşlı abiler ve ustalar biraz gelip size yardımcı olacaktır.
Saygılarımla kazasız sürüşler :cat: