Ekipman Mevzusu :)

Merhabalar, Ekipman konusunda kafam çok karışık bütçem az alabildiğimin en iyisini almaya çalışıyorum. Ama kafamı asıl karıştıran BEDEN konusu mesela,

Kask Ölçüm = 57 bedenime uygun kask S olarak geçiyor ama kasklar zamanla genişliyormuş S yerine XS düşünüyorum ama XS ninde antarnetifi yok gibi dogru düzgün model bulamadım ne yapmam gerekiyor ? ilk sorumdu

Mont konusundada Ölcüm = 88 yine S giymem gerkiyor ama montu hissetmem gerekiyor huy bakımından :) XS düşündüm ama yine aynı sorunla karşılaştım uygun model yok XS de sizce ne yapmam gerekiyor ? (kışın içinden birşeyler giymen gerek diyenler yaz yanınıda benim için düşünürlerse sevinirim Farkiriz öğrenciyiz sonuçta :cherry: )

VEXO(Kask) ve LS2(mont) markaları güvenli markalarmıdır ? CE onaylı yazıyor hepsinde ama ne kadar güvenmem lazım CE onayına sonuçta orda sınıf bir onay şekli. (Kaskta 200 TL montta 350 TL bütçe var)

Sorularıma cevap veren herkeze sonsuz teşekkürler ::149:: Tekeriniz düz bassın...

Sana diyeceğim internet üzerinden ALMA..
Ben mont aldım 2 kere git gel vs. kargolar bana girdi.
Bot aldım numarası tutmadı, 42 giyerim öyle sipariş ettim büyük geldi 41 istedim.
Eldiven yine aynı..
Sadece dizlik olayı sorunsuz oldu.
Diğerlerinde hep uğraş kargo öde vs..
Kask olayında mağazaya gidip denedim, rakamda anlaşamadık denediğim için aynı marka model bedeni netten sorunsuz aldım işte.. :)
Hiç bir markanın bedeni bir diğerini yada senin bedenini tutmuyor ya büyük ya küçük paketi açıp üzerine giyince deli oluyorsun.

Son düzenleme:
Sende de ne ölçü varmış.:p

LS2 Brezee mont kullanıyorum. Fiyat 375 TL

Korumaları CE Onaylı 1621 sadece ekstra sırt koruması almak gerekiyor.

Kask en sağlam ekipmanın olsun, o markanın kask konusunda çok iyi olduğunu düşünmüyorum.

MT Revenge bak.

Biraz daha bütçe varsa Caberg

Biraz daha varsa marushin :)

DKN

Kask en sağlam ekipmanın olsun, o markanın kask konusunda çok iyi olduğunu düşünmüyorum.

MT Revenge bak.

fotoğrafları alalım :bounce:

MT Revenge bak.

fotoğrafları alalım :bounce:

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ustatında dediği gibi bir fotograf olursa örnekleme açısından güzel olur :cherry:
Bide yerinde deniye bileceğim mağzalara örnek varmı hani sizin tavsiyeniz olan mağzalar

Son düzenleme:
Super Moderator
Denemeden asla alınamayacak ürünlerdir.
Kadıköy Fenerbahçe / Hasanpaşa 'ya bir cumartesini ayırmalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar