ekipman için bütçe ayarlamaya çalışıyorum. ayırdığım bütçe uygun mu sizce?

600 eldiven
800 bot
1000 pantolon
1000 ceket

kaskım var. ekstra bir koruyucuya ihtiyacım var mı? boyunluk vb.

Bütçen söylediğin ekipmanlar için fazlasıyla yeterli. Ekstra olarak kaliteli bir dizlik, uzun yol yapacaksan bel ve sırt koruması alabilirsin.

Hep söylediğim gibi 'ne kadar eppeeek o kadar küftee' ekipman için ayırdığınız bütçe ne kadar yüksek olursa ona o oranda daha kaliteli korumalara sahip ürünler alabilirsiniz elbette. Ama unutmamak lazım ki korumalar insanı ölümsüz yapmıyor. (Sürüş eğitimi durumunuz nedir bilmiyorum) Eldeki parayı olduğu gibi ekipmana yatırmaktansa gerekirse bir tık aşağı kalite alınıp arttırılan para ile eğitim alınmalı diye düşünüyorum.

Hep söylediğim gibi 'ne kadar eppeeek o kadar küftee' ekipman için ayırdığınız bütçe ne kadar yüksek olursa ona o oranda daha kaliteli korumalara sahip ürünler alabilirsiniz elbette. Ama unutmamak lazım ki korumalar insanı ölümsüz yapmıyor. (Sürüş eğitimi durumunuz nedir bilmiyorum) Eldeki parayı olduğu gibi ekipmana yatırmaktansa gerekirse bir tık aşağı kalite alınıp arttırılan para ile eğitim alınmalı diye düşünüyorum.

bide motosiklet aksesuar hazır durumu var 72 parça çatal bıçak takımı maşallah:)

1000tl pantolona bosa mı para veriyor dizliğe gerek yok, boyunlugu ben tavsiye ederim, benim yaptığım incelemeye bakabilirsin

DKN

ceket 1000 liradan fazla biraz. sağlam bütçeye sağlam mont al dainese olabilir. eldiven de öyle. diğerleride duruma göre gezip bakmak gerek

adam botuyla benim bütün ekipmanı alacak nerdeyse :D ama ekipman konusunda paraya acımamışsın ne güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar