Ekipman ekipman diyoruzda

Şikayetin ne manası var. Ekipmanı kendin için giyersin. Başkası bizi ilgilendirmez, tercih meselesi.

Bizlerin, bilinçsiz arkadaşları bilinçlendirme konusundaki tavrı değişmeyecektir. Ekipman ekipman demeye devam edileceğini ve edilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Ayrıca polisler yunuslar herneyse, örnek alınması gereken son kişilerdir. Hatta alınmaması gereken kişilerdir. Ben adabıyla, kuralıyla ekip aracı kullanan polis görmedim desem yeridir. Layıkıyla kullananlar çok nadirler, eksik olmasınlar onları tenzih ederek söylüyorum. Yunusların geneli intihar komandosu misali takılıyorlar, keyfi olarak gereksiz risk alanına çok şahit oldum(görev, kovalamaca vs. olsa siren ve lambalar açık giderlerdi diye düşünüyorum). Sivil olanlardan bahsetmeye zaten gerek bile yok. Ki cam filmi çekip çakarı sireni takan sivil oluyor ülkemizde. Herneyse konuyu dağıtmayayım. Kısacası birilerinin yanlış yapması, doğruların sapacağı anlamına gelmez.

Son düzenleme:
İstanbulda hava 25 derece bu aralar. Zar zor mont giyiyorum. 35 olunca ne yapıcaz acaba.

Sti

saçma konuların her gün farklı kişilerce açılması yerine hayatı önem arz eden konuların sık sık açılmasını tercih ederim

Ben gelip hangi 125 ligi alayim? Cbr250 mi R25 mi diyemi sordum? Yada gelipte pcx 125 mi daha iyi nmaxmi iyidir,neyse basliyim vsvs tarzi sorularmi sordum? Sanki her allahin gunu bu tarz konular aciliyo. Konunun acildigini farketmedigimi belirttim,daha once konuyu acan arkadasada konusunu inceleyecegimi belirttim daha niye zorluyosunuzki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar