ekipman dizmek

selamlar
geçen bir konu açmıştım başlangıç motoru için sayenizde karar verdim şimdi güvenlik hakkında sorularım var yanlış yere falan açtıysam eğer konuyu mazur görün :)

şimdi 2000 tlye ekipman dizebilirmiyim?
kask olarak Bell Qualifier alacağım ancak gerisi hakkında hiç bir bilgim yok.bir sürü seçenek var işte yazlık mont kışlık eldiven şöyle pantolan derken kafa iyice karıştı

2000-500 yani 1500 liralık bir bütçem kalıyor.bu 1500 e bana mont eldiven pantolon önerebilirmisinz kaliteli ve çokta tuzlu olmayan? şimdiden teşekkürler

Tek tavsiyem önce bir kaç dukkana git ve tüm ürünlerini bir tak çıkar. Üzerine başına eline ayağına olanlara bak sonra bunların güvenliği yüksek olanları liste le ve paran hangisine yetiyorsa içine sineni al. Ben ekipman alırken almak istediğim hiçbir ürünü alamadım. Kask kafam olmadı mont beden bulamadım. Eldiven rahatsız etti vs. Eger dönerseniz daha iyi bir seçim yaparsınız.

Öncelikle mont- eldiven kışlıkmı olacak?Pantalon olarak motobike jeans'a bakabilirsin yalnız alırken forumdaki yerli kevlar kot konusunu bul ve oradaki hocamla iletişime geç,forumdaşlara ekstra koruma yolluyor.Ve birde bot ve sırtlık eklemelisin.

eldiven bot ta halloldu geriye mont kaldı
bu videoda bahsedilen montun sırt koruması yok acaba o fiyatlarda sırt korumalıda bi mont varmıdır? ben araştırdım ama bulamadım

4 mevsimlikler varmış onlardan olursa güzel olur

4 Mevsimlik montlar hakkında benimde merağım var , deri kulanmıştım artık sepetleme vakti deyip hedaye ettim , prohell'in bir modele kafayı taktım'da nasıldır aceb hazır başlık varkene.

eldiven bot ta halloldu geriye mont kaldı
bu videoda bahsedilen montun sırt koruması yok acaba o fiyatlarda sırt korumalıda bi mont varmıdır? ben araştırdım ama bulamadım

4 mevsimlikler varmış onlardan olursa güzel olur

Hocam 4 mevmsim yakar yazın,ve o montlarla gelen sırt korumaları genelde sünger gibi oluyor zaten.Bu yüzden koruma takmaa yeri varsa pek sorun etmeyip sağlam bir sırtlık alın bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar