Eken H9R

Merhaba iyi günler,

İlk kameram olucak

Araştırmalarım ve Youtube'daki karşılaştırmalar sonucu EKEN H9R action Camera modeli kamerayı almaya karar verdim

Kullanan veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum

Merhabalar eğerki amacınız youtubeye video atmaksa go pro ve sony altı maalesef kurtarmıyor ben zamanında Xiaomi aldım görüntü kalitesi cidden beni tatmin etmedi hep kare kare görünüyordu pürüzsüz geçişler yoktu aynısı büyük ihtimal eken için de geçerlidir ama hani bir sıkıntı olur diye video filan çekmek isterseniz fazlasıyla işinizi görür kanaatindeyim. Eğer ki başka kullanan arkadaş varsa yorum atsın da bende kendi adıma aydınlanayım

Bende eken h9 kamera kullanıyorum gayet memnum. Youtube de falcon flash 100 5 / 6 / 7 diye olan flimler bu kamera ile çekilmiştir.

görüntüsü kalitesi yeterli bence ama videolarda rüzgar sesi duyarsın sadece bazen motorun sesi bile zor duyuluyor harici kulaklık ihtiyacı duyabilirsin bende yaptırmaya düşünüyorum ama kim yapar bilmiyorum kendimde beceremem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar