Bu kamera çalışırken arkadaki lcd hep açık mı kalıyor? Şarj dayanmaz buna :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------
Ben bu up'larım. Birisinin bakması gerek![]()
eğer çok uzun kayıt ihtiyacınız yoksa zaten döngü kayıtla 16-32 ya da 64 gb olması farketmiyor.
1dk mı ne oyle bişey ve ayarlanabiliyor diye hatırlıyorum. kapanıyor yani![]()
Teşekkürler. Yoksa ayvayı yedim die bakıyordum. Kaska monte ettim, bugün test sürüşüne çıkacaktım ama soğukta kullanmak pek istemedim. Yarın hava 12derece olacak die gösteriyor. Şanslıysam bir bakınırım, 2turlayıp eve dönerim die düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
Ben gene rahatsız edeceğim sizleri. Bu kamerada çektiğimiz görüntüleri, hafıza kartını pc'ye takıp nasıl göreceğiz? Kamerada izleniyor, pc'ye takınca kart boş gözüküyor. .apk dosyasını açamıyor. Bir program mı var bunu açmak için?
Silmişim dosyalarıNeyse yarın erinmez isem motorla gideceğim işe. O zaman bakarım. Yoksa depoyu fulledim, lastikleri şişirdim ve kızağa çektim. En kötü bir tahta vs alıp motoru onun üstüne çıkaracağım.
Yeni konu açmak istemedim arkadaşlar o yüzden buraya yazıyorum eken h9r plus kamera alacam aynı zamanda hafıza kartı alacam hangi marka hafıza kartını önerirsiniz hangi özellikte almalıyım cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim