EKEN H9R Aksiyon Kamera Test - 2019

Motosikleti
KTM 890 ADV

görüntü kalitesi f/p
mikrofon kalitesi kötü

Kullanmayın abi şu E5'i!.. Farklı güzergahlar üretin. Şuraya bak herkes herkesin üstünde gidiyor saçma sapan. Sabah 7.00'da trafik nispeten azken bile sahil'e sapıp yolumu uzatıyorum. Kimin ne yaptığı belli değil resmen...

Kullanmayın abi şu E5'i!.. Farklı güzergahlar üretin. Şuraya bak herkes herkesin üstünde gidiyor saçma sapan. Sabah 7.00'da trafik nispeten azken bile sahil'e sapıp yolumu uzatıyorum. Kimin ne yaptığı belli değil resmen...

Ben de dediğin gibi yapıyorum. Hiç sevmiyorum e5’i. Dönüşün deniz havası olması beni keyiflendiriyor.

Not: 170₺ hemen alın tabi tüm aksesuar veriyorsa.

Motosikleti
Ns200
Videoyu bilmem de linkteki urun zaten eken değil. Videonun amacı ne onu da anlamadım. 100lerce karşılaştırmalı video var ekenle ilgili. Gopro dahil neredeyse tüm cihazlarla kiyaslamalari çekilmiş durumda.

Valla bizim sıcak fırsatlar grubundan geldi mesaj paylasmak istedim bende aldim 1 tane ne zaman gelir bilmiyorum

Motosikleti
KTM 890 ADV
Goruntu alsin yeter benim icin ondan aldim zaten urun gelince videoyu bu konun altına atarim merak ettim bende :)
170tlye beklentim yok zaten

Goruntu alsin yeter benim icin ondan aldim zaten urun gelince videoyu bu konun altına atarim merak ettim bende :)
170tlye beklentim yok zaten
üstad o zaman bim de a101 de 70-80 tl bandında action cam satıyorlar ondan aldaydın keşke. İngilizleri sevmeyiz ama çok güzel bir sözleri var “ucuz alacak kadar zengin değilim” Şunu demek istiyorum. Zamanla bu ucuz mallar şarj tutmamaya başlıyor, sabitleme yerleri kırılıyor vb. ve yeni birşey almak zorunda kalıyoruz.
Şöyle birşey daha iyi olabilirdi. Hiç olmazsa garantili
https://www.decathlon.com.tr/g-eye-...MIsuS3jpf74QIVmhrTCh26VgDZEAQYAiABEgJ_ZvD_BwE

üstad o zaman bim de a101 de 70-80 tl bandında action cam satıyorlar ondan aldaydın keşke. İngilizleri sevmeyiz ama çok güzel bir sözleri var “ucuz alacak kadar zengin değilim” Şunu demek istiyorum. Zamanla bu ucuz mallar şarj tutmamaya başlıyor, sabitleme yerleri kırılıyor vb. ve yeni birşey almak zorunda kalıyoruz.
Şöyle birşey daha iyi olabilirdi. Hiç olmazsa garantili
https://www.decathlon.com.tr/g-eye-...MIsuS3jpf74QIVmhrTCh26VgDZEAQYAiABEgJ_ZvD_BwE

300tl'ye onu alana kadar gerçek eken h9r alır. Üstüne yedek pilide yanında...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar