EICMA Fuarı Hakkında

Arkadaşlar merhaba,

Motosiklet sektörü artık işim olduğu için Cuma, Cumartesi ve Pazar günü EICMA fuarında yani İtalyada olacağım. Fuarda kendi adıma belirli planlarım var ancak video çekip geldiğimde yayınlamayı düşündüğüm için merak ettiğiniz bir şey veya bir öneriniz var mı diye sormak istedim açıkcası. Belki benim unuttuğum birşeyi aklıma getirirsiniz veya video içeriğinin dolu olmasını sağlarsınız.

Sadece motorun üzerindeki hatunları çekip bunlarla ilgili kolaj yapma yeter. :)

kadinlarin dekoltelerini cek birtane yeni cikacak motor hakkinda specifications verme.bol bol meme popo goster izlenme sayin tavan yapsin.

Tr deki kekolar anca ondan anliyor cunku

Bak işte sen ADAMSIN .

Kazasız belasız bol tecrübeyle dön . Gerisini sen zaten halledersin

Benelli ve honda nın yeni modellerini merak ediyorum ben. Biraz yer verirseniz sevinirim. Şimdiden iyi yolculuklar. :king:

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
Türkiye ekonomisiyle alabileceğimiz motorları tanıtırsan daha heycan verici ve gerçekci olur.( Benelli 402s):queen:

Geri dönüşler için teşekkürler :). Belirttiğiniz herşeyi not aldım, umarım istediğiniz ölçüde kayıt altına alır sizler için yayınlarım.

Geri dönüşler için teşekkürler :). Belirttiğiniz herşeyi not aldım, umarım istediğiniz ölçüde kayıt altına alır sizler için yayınlarım.

Benimde bir talebim olacak.

Gidiş geliş ne kadarlık bir harcama yaptığınızı en son kalem kalem yazarsanız benim gibi önümüzdeki sene gitmeyi düşünenlere fikir verir :)

Benimde bir talebim olacak.

Gidiş geliş ne kadarlık bir harcama yaptığınızı en son kalem kalem yazarsanız benim gibi önümüzdeki sene gitmeyi düşünenlere fikir verir :)

Elbette dönüşte onuda belirtirim. Seneye belki beraber gezeriz belli mi olur :)

şöyle AEA tadında videolar olsun. Özgün ve şahsına münhasır...

Arkadaşlar merhaba,

Motosiklet sektörü artık işim olduğu için Cuma, Cumartesi ve Pazar günü EICMA fuarında yani İtalyada olacağım. Fuarda kendi adıma belirli planlarım var ancak video çekip geldiğimde yayınlamayı düşündüğüm için merak ettiğiniz bir şey veya bir öneriniz var mı diye sormak istedim açıkcası. Belki benim unuttuğum birşeyi aklıma getirirsiniz veya video içeriğinin dolu olmasını sağlarsınız.

Benelli Motosikletler lütfen :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fuardaki motorların tamamını çekersen çok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar