p: ehliyet ruhsat
b: ne oldu abi hayırdır
p: ters yönden hareket ettin
b: evet biliyorum. (Yol öyle acayip bi yerki mecburiyetten herkes ters yönde hareket etmek zorunda kalıyor eleman ceza yazacak birini arıyodu herhalde)
p: tamam o zaman ehliyet ruhsat
b:al abi bu ruhsat içinde de ehliyet var
p: hani senin ehliyet vardı
b: varya abi elindeki ne?
p: oğlum bunun a2 si yok
b: biliyorum abi sen bana a2 varmı demedin ki ehliyet dedin :queen: :queen:
p: tamam gel şöyle gölgeye geçelim.. motoru götürecek kimse var mı ?
b: bi saniye abi dükkan hemen şurası bi çağırayıp geleyim.. (ruhsatı elinden kapar köşeye kadar gittikden sonra polis tanıdıklardan birine haber veririm)
b: benim telefon çalar abi telefon sana :queen: (telefonu ilk önce red eder sonra motorun üstüne bırakır biraz uzaklaşırım)
p: oooooo abicim sen miydin ya !!!! tamama bi sen "KEFİL"sen olay burda kalır abi tamam abi sen canını sıkma tamam abi :queen: hadi bas git bi daha görmeyeyim seni :queen::queen::queen:
bu 1. si idi :queen:
ikincisinde bu sefer jandarma

ale:
j: ehliyet ruhsat
b: buyur abi
j: senin bunu kullanmaya yetkin yok biliyon dimi? ? ??
b: biliyorum abi
j: neden kullanıyorsun
b:abi işte fırına gidip geliyom evde hemen şurası ehliyetede yazıldım sınavların gelmesini beklerken arada birde böle antrenman yapıyorum :silent:
j: (ruhsatta öğrenci kimliğini gördükden sonra) ooo sende öğrencisin daha öyle mi?
b: evet abi okul bu sene bitiyo hayırlı ise yazın düğün var :queen:
j: iyi iyi zaten bizimde ceza yazma haklarımız kalktı zaten :silent:
b: nasıl abi ben anlamadım ya bu işi neden durdurdunuz o zaman??
j: (cevap yok) oğlum çıkar şu ceza defterini
b: ne oldu abi ceza mı yazacaksın şimdi ? ? ?
j: evet ne oldu yazamaz mıyım
b: abi yapma ya zaten gidip geldiğim yol 200metre yok... tamam cezayı yaz bana askeriyeden bi buzdolabı bari ver :queen:
j: benimde oğlan ankarada öğrenci oda sen gibi ehliyetsiz biniyo :queen:
b: yapma ya ee abi ne bırakmıyon o zaman beni ya daha düğün yapacaz zaten bak
j: oğlum çıkar şu kara defteri yaz kimilik bilgilerini
b: OHHH af defteriymiş (herkesi bir kereye mahsus affedebiliyolarmış ??? nasıl bişi anlamadım) adresi telefon numarasını plakayı filan aldı..
j: bi daha yakalarsam oyarım bak (aynen bu kelimeleri söyledi)
b: tamam abi çok saol
1 senedir ehliyetsiz motor kullandım 3 günde iki kere yakalandım ama az kaldı 15 güne kadar ehliyet elimdeee haaaa unutmadan 2. kez yakalandığımdan beri hiç motoru garajdan çıkarmadım