Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
+10000000000000000000ccbbdd' Alıntı:iyide kardeşim bu devletin insanların kendi rızkından fedakarlık yapıp para ayırarak aldığı motoruna bunu yapmaya ne hakkı var..Ayrıca yine bu rezil devlet utanmadan yaptığı yankesiciliğe ek olarak birde bunu yapıyor doymuyormu yahu ne istiyor bu şerefsizler bu halktan biri allah aşkına söylesin..Bugün K-1 belgesi adı verilen belgeleri inceledim kamyoncuların sırtına binmiş bu seferde hırsız devlet 350 tl karşılığında bir karton parçası vermişler herbirinin eline..ama olurmu canım 350 tl anca eder zaten onun maliyeti...Geçen gün aldığım motorun satışını üstüme almak için notere gittim ve bakın notere ne ödemişim.....
Asıl için: Harç 25,10 tl damga vergisi 49,20 tl...değerli kağıt 10,00 tl...ptt giderleri 7,00 tl...sair tahsilat 30,33 tl
Örnek için: Harç 3,00 tl...damga vergisi 1,50 tl.... değerli kağıt 15,00 tl...sair tahsilat 35,10....
toplamda kdv'si ile birlikte 189,27 tl.........Şimdi ben sorarım.... Ey namussuzlar... değerli kağıt denilen ve karşılığında benden 25,00 tl alınan kağıt normal bir a4 kağıdı değilmidir???..
Sair tahsilat adı altında benden alınan 65,43 tl hangi vekilin çocuğunun şirket kurması için alınan paradır???
bütün bu soygunların yaşandığı ülke halkının yıllık kişi başı milli geliri nedir?????Benzin niye dünyanın en pahalı benzinidir???motorumu muayeneye götürdüğümde benden neden 50,70 tl alırsın???o muayenenin maliyeti nedirki sana ben 50,70 tl veririm???Kendi ülkemde köprüden geçmek için neden 3,00 tl vermek zorundayım????ve ben ne kadar bir gelirle yaşıyorum????asgari ücretin nedir senin????kısacası Bayrağımı severim,coğrafya olarak ülkemide....Ama bu düzenden ve yönetimden nefret ediyorum ve bu hırsız köpeklerin hep karşısındayım kim gelirse gelsin hepsi aynı..r:
yukardaki ödemelerini yap hadi ehliyetli de ol ama motorun yine çekilsin mesela vede bu şekilde daha fazla bişi yazmaya gerek yok