ehliyetsiz yakalanan biri ve motorun hali

Super Moderator
macrol 500' Alıntı:
aboooooooo bu hayabusa degılmı:cyclopsan abı motor gıtmıs ben varya bole olacak kafayı yerdım yaa bu hayabusa:) kolaymı abı yaa acıdım motora:pr:
Hayır bu Hayabusa değil, ama bu da kolay alınmıyor.
Kaldı ki bir mobilete bile yapılması yanlış böyle bir taşımanın.Ama kınamaktan başka yapacak şey yok şu durumda....:farao:

yazık

öncelikle geçmiş olsun. madem yakalandın onların dilinden konuşsaydın.gerçi kaçımız moronca biliyozki. işallah başına bida gelmez.

alper elıne saglık.....bu haberı okumustum foto.beklıyordum....:)
gercekten motora yazık olmus....:pale:

iyide kardeşim bu devletin insanların kendi rızkından fedakarlık yapıp para ayırarak aldığı motoruna bunu yapmaya ne hakkı var..Ayrıca yine bu rezil devlet utanmadan yaptığı yankesiciliğe ek olarak birde bunu yapıyor doymuyormu yahu ne istiyor bu şerefsizler bu halktan biri allah aşkına söylesin..Bugün K-1 belgesi adı verilen belgeleri inceledim kamyoncuların sırtına binmiş bu seferde hırsız devlet 350 tl karşılığında bir karton parçası vermişler herbirinin eline..ama olurmu canım 350 tl anca eder zaten onun maliyeti...Geçen gün aldığım motorun satışını üstüme almak için notere gittim ve bakın notere ne ödemişim.....

Asıl için: Harç 25,10 tl damga vergisi 49,20 tl...değerli kağıt 10,00 tl...ptt giderleri 7,00 tl...sair tahsilat 30,33 tl

Örnek için: Harç 3,00 tl...damga vergisi 1,50 tl.... değerli kağıt 15,00 tl...sair tahsilat 35,10....

toplamda kdv'si ile birlikte 189,27 tl.........Şimdi ben sorarım.... Ey namussuzlar... değerli kağıt denilen ve karşılığında benden 25,00 tl alınan kağıt normal bir a4 kağıdı değilmidir???..
Sair tahsilat adı altında benden alınan 65,43 tl hangi vekilin çocuğunun şirket kurması için alınan paradır???
bütün bu soygunların yaşandığı ülke halkının yıllık kişi başı milli geliri nedir?????Benzin niye dünyanın en pahalı benzinidir???motorumu muayeneye götürdüğümde benden neden 50,70 tl alırsın???o muayenenin maliyeti nedirki sana ben 50,70 tl veririm???Kendi ülkemde köprüden geçmek için neden 3,00 tl vermek zorundayım????ve ben ne kadar bir gelirle yaşıyorum????asgari ücretin nedir senin????kısacası Bayrağımı severim,coğrafya olarak ülkemide....Ama bu düzenden ve yönetimden nefret ediyorum ve bu hırsız köpeklerin hep karşısındayım kim gelirse gelsin hepsi aynı..:pr:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ccbbdd' Alıntı:
iyide kardeşim bu devletin insanların kendi rızkından fedakarlık yapıp para ayırarak aldığı motoruna bunu yapmaya ne hakkı var..Ayrıca yine bu rezil devlet utanmadan yaptığı yankesiciliğe ek olarak birde bunu yapıyor doymuyormu yahu ne istiyor bu şerefsizler bu halktan biri allah aşkına söylesin..Bugün K-1 belgesi adı verilen belgeleri inceledim kamyoncuların sırtına binmiş bu seferde hırsız devlet 350 tl karşılığında bir karton parçası vermişler herbirinin eline..ama olurmu canım 350 tl anca eder zaten onun maliyeti...Geçen gün aldığım motorun satışını üstüme almak için notere gittim ve bakın notere ne ödemişim.....

Asıl için: Harç 25,10 tl damga vergisi 49,20 tl...değerli kağıt 10,00 tl...ptt giderleri 7,00 tl...sair tahsilat 30,33 tl

Örnek için: Harç 3,00 tl...damga vergisi 1,50 tl.... değerli kağıt 15,00 tl...sair tahsilat 35,10....

toplamda kdv'si ile birlikte 189,27 tl.........Şimdi ben sorarım.... Ey namussuzlar... değerli kağıt denilen ve karşılığında benden 25,00 tl alınan kağıt normal bir a4 kağıdı değilmidir???..
Sair tahsilat adı altında benden alınan 65,43 tl hangi vekilin çocuğunun şirket kurması için alınan paradır???
bütün bu soygunların yaşandığı ülke halkının yıllık kişi başı milli geliri nedir?????Benzin niye dünyanın en pahalı benzinidir???motorumu muayeneye götürdüğümde benden neden 50,70 tl alırsın???o muayenenin maliyeti nedirki sana ben 50,70 tl veririm???Kendi ülkemde köprüden geçmek için neden 3,00 tl vermek zorundayım????ve ben ne kadar bir gelirle yaşıyorum????asgari ücretin nedir senin????kısacası Bayrağımı severim,coğrafya olarak ülkemide....Ama bu düzenden ve yönetimden nefret ediyorum ve bu hırsız köpeklerin hep karşısındayım kim gelirse gelsin hepsi aynı..:pr:

aman abi yavaş benim mahkemem sürüyo halen :)

ne mahkemesi?para verince susar onlar parayı göster yeter...de şu sıralar bende o para denilen sihirliden pek yok haklısın galiba...:)

ccbbdd' Alıntı:

evet arkadaşlar yazdıklarımız kurum ve belli bir zümreye bire bir hitap etmemeli..unutmayalım bu ülke bizim.. insanlarımız iyiside kötüsüde bizim öz ve öz türküz bundanda hep gurur duyacağız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
önemli bişi deil devlet görevlisine hakaret ve mukavamet :p

vergi dairesinde beni çileden cıkarmıslardı bende çileden cıkınca bi acayip oluyom orda bişiler olmuş sinirliydim hatırlamıyom dava açmışlar

babam kalp krizi gecirmişti işi bırakıp hastaneye koştum güvenlik beni içeri almadı yasak dedi ordada sinirlendim neler oldugunu hatırlamıyom ama olay hastane içinde oldugu için güvenlik görevlisine erken müdahale edip kurtarmışlardı bi davada orda açmışlar :)

ulan bi kişide açsın şu gözlerini yok be kardeş kime ne anlatıyorsun hala zümre,öztürk,köktürk muhabbete bak...derin uykuya devam derin devletinizde...

bu tür zarar için mahkemeye verebilirsin. Malına zarar veremez. Boşunamı otoparka yedemin parası alıyorlar bağlayınca.

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla dogru söylüyosun devlet alışmış milleti sömürmeye ölmek bile parayla
benim gözüm açık hayatta haksızlıga gelemem kim olursa olsun kavgamı ederim isterse en başımızdaki köpek gelsin zaten türkiyeye geldigim güne lanet okuyorum sırf bu hırsız devlet yüzünden..
ülkemi seviyorum ama devletinizden nefret ediyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu tam bir vicdansızlık ,, insafsızlık ve hatta gavurluktur..Ben olsam makinemi böyle götüremezler buna musade etmem.Bir motorcu polis gelir götürür...Zamanında 1995 te kızkalesinden gelirken bi tanesine söylemiştim zamanın kıralı ZZR 600..kendini sa....neyse boş verin çekememezlik te var..acımasızlıkta

yyyuhhhhhhh diyorum....

Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Malesef gene ehliyetsiz olayı...
Çekilen araçlardan alınan ücret karşılığı verilen makbuzlarda eğer aracınıza çekme sırasında herhangi bir zarar gelirse karşılanacaktır der.Ancak uygulamada ne açılmış bir dava nede bi olay görmedim duymadım.Ama bu arkadaş eğer uğramak isterse ve bu resimler delil olarak kabul görür ve zararı olursaki vr gözüküyor çok rahat alır.Burda sorumlu trafik vakfıdır...

aynen öyle tamam bu aracın sahibi bir hata yapmış olabilir sen de cezasını verirsin... AAAMMMMAAAA sen hiç kimsenin malına canına hata yaptı diye zarar veremezsin....dünya üzerinde buna gevurluk derler buna şerefsizlik derler...olamaz yani böyle birşey....tarih bile yazmaz böyle bir şeyi...
kesinlikle dava açılmalı böyle bir olay için....değil Türkiye de dünyanın neresinde olusa olsun dava açılmalı.... UYAN TÜRK MİLLETİ DEVLETİN SOYUYOR SENİ....:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kemal ,,,Kemal Ulan soya soya Don kaldı lan..Amaç tek cebden para çekme operasyonu..

evt arkadaşlar gerçekten kötü bir durum ayrıyetten bunun 600 YTL gibide bi cezası mı neyi var işte mahkemelik olaylar oluo sanırım.Ankara KIZILAY'da çekiolar habire.Tavsiyem kızılaya sakın ha sakın motorla girmeyin

Bana yapsalar önce cezamı öderim, sonra gider o çekicinin sürücüsünün ağzını burnunu kırarım, üzerine de maddi-manevi tazminat davası açarım. Trafik Vakfı denilen ****** her şeyi hakediyorlar.

söyleyecek tek söz bulamıyorum,bunun adı vatan hainliğidir.Ben bu ülkenin parasını verip o motoru alıyorsam eğer,sende onu hor kullanıyorsan kaldırıp atıyorsan bu düpedüz vatan hainliğidir.Bazen türklüğümden utanıyorum:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar