Bu konuyu herkes istediği yere çeker. Adam benim paramı emek karşılığı hak etmesi başka karısı vermedi diye o gün her önüne gelene ceza yazıcam diye uğraşması başka... Olaya bakış açın çok farklı canım.
kimiside çocuğu döven polisden filan bahsetmiş ah be kardeşim ahhhh... Bu işim sonu böle giderse siyasete gider bizi forumdan atarlar![]()
Küçüktür mide bulandırır dedikleri bu oluyo işte. Ulen 50cc lik moped işte bırak gitsin adam alla alla. Ehliyetsiz uyuz oluyorum filan ne demek ya alla alla. Kaçınızda bisiklet ehliyeti var. Bi tane kazma çıkıyo ortalığı bok ediyo. Arkadaş nerede artist polis var o denk gelir hep banada. Uyuz oluyorum ne yapiim. Arkadaş senin maaşını ben veriyorum. Benim ödediğim vergilerle maaş alıyosun sen. Devletin imkanlarıyla bana artistlik yapamazsın. Daha önce bende polis dövdüm mahkemelik oldum ama hiç bişi olmadı olamazda.
Eğer nasıl bi insan olduğunu bilmek istiyosan bi yetki verin birisine yeter. Gerçek yüzünü o zaman görürsün. Ama ne yazık ki polis teşkilatımızda bi sürü kendini bi bok zanneden polislerimiz var, yetkili makamlar bi önlem almazsa bu iyiye gitmiyor. Ya deli oldum olaya neler yazıyorum ben ya sinir oldum iyice
::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::
Bu konuyu herkes istediği yere çeker. Adam benim paramı emek karşılığı hak etmesi başka karısı vermedi diye o gün her önüne gelene ceza yazıcam diye uğraşması başka... Olaya bakış açın çok farklı canım.
kimiside çocuğu döven polisden filan bahsetmiş ah be kardeşim ahhhh... Bu işim sonu böle giderse siyasete gider bizi forumdan atarlar![]()
Biz hıyarız ehliyet aldık!
yaw bırakın tartışmayı herşeyi bi kenara bırakın 55 yaşında adam ve kullandığıda 50cc lik bi moped sizce maksimum kaç yapar o alet. Size nasıl zararlar verebilir bi düşünün. ben yokluktan geldim arkadaşşşş çok böle olay gördüm. daha neler neler. kimse size enayi yada ehliyetiniz var diye salak filanda demiyor. benimde ehliyetim var ama bu olay çok farklı. millet gırtlağa kadar borçta zaten. artık milletin üstüne fazla gelinmesin. millet artık bir seneliğine ssk primleri yatırılmasın diye uğraşıyor, eve ekmek götürmek için uğraşıyor. KRİZ VAR ARKADAŞŞ KRİZZ. teğet değil göbekten geçti bu kriz. şimdi bunları tartışma zamanı değil. birbirimize destek çıkma zamanı, vatandaşa destek çıkma zamanı. ya gene uzattım, neyse anlayan anlar
yaw bırakın tartışmayı herşeyi bi kenara bırakın 55 yaşında adam ve kullandığıda 50cc lik bi moped sizce maksimum kaç yapar o alet. Size nasıl zararlar verebilir bi düşünün. ben yokluktan geldim arkadaşşşş çok böle olay gördüm. daha neler neler. kimse size enayi yada ehliyetiniz var diye salak filanda demiyor. benimde ehliyetim var ama bu olay çok farklı. millet gırtlağa kadar borçta zaten. artık milletin üstüne fazla gelinmesin. millet artık bir seneliğine ssk primleri yatırılmasın diye uğraşıyor, eve ekmek götürmek için uğraşıyor. KRİZ VAR ARKADAŞŞ KRİZZ. teğet değil göbekten geçti bu kriz. şimdi bunları tartışma zamanı değil. birbirimize destek çıkma zamanı, vatandaşa destek çıkma zamanı. ya gene uzattım, neyse anlayan anlar
hocam anlayan zihniete seslenmek lazım burdaki herkes hemen hemen laftan duyma bilgilerle konuşuolar ah bide gelişmiş zihniyet olsaaa:cat::cat:
Ben hiç birşey anlamadım. Konumuzun krizle pek bi alakası yok. Çok kötü durumda ise bu kişi , motoru bıraksın yürüyerek ya da dolmuşla gitsin arkadaş. Destek çıkacağız diye suçluları görmezden geleceksek, hırsızlık yapanları da affedelim o zaman. Nasıl olsa kriz var.
Yani biz geri kafalı, cahiliz. Siz gelişmiş, modernsiniz öyle mi ?
Ben buna gülerim yaaaa, valla hemde katıla katıla.. :mrgreen::mrgreen: