Bir hafta önce CBR 125r motosiklet almıştım. Motoru bugün sabah 13.00 saatlerinde motor ustasına götürürken ışıklarda bir arabayla çarpıştım. O sıra henüz motoru ustume almamıştım çünkü motoru muayane'ye sokmam lazımdı eksiklerini tamamlıyordum. Ambulans ile beni hastaneye götürmüşler. O sıra motoru çekmişler ceza yazmışlar napicam ben beyler cebimde 600 lira param var. Sadece bana 600 lira ceza yazmışlar. Bide ruhsat sahibine. Napicam ben.
Öncelikle hayattasınız ve anladığım kadarıyla şuan durumunuz iyi Geçmiş olsun.
Cahillik başa bela derler, ancak genelde çevreye zarar verir kendine birşey olmazdı. Bu sefer hem çevreye hem kendine zarar vermiş.
Ceza için ne geldiyse artık ödeyeceksin. Sen ambulansla giderken karşı tarafla polis tutanağını tuttu suç oranı belirlendi. Araç trafikten çekme ise başka türlü cezalarda gelecektir. Zorunlu sigortası da olmadığı için karşı tarafın masraflarını direk ödeyeceksiniz.
Yaşınız zannediyorum genç ehliyetiniz olmadığından böyle düşündüm, ilerisi için kurallara uygun yaşamanın ne kadar önemli olduğu ile ilgili size bir ders olmuş, sonucu daha kötü de olabilirdi.
Şimdi yazdıklarımız ağrına gidecek ve bizlerle kızacaksın ancak ders çıkarmaya bak.