ehliyetsiz kaza yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya sen neyin kafasındasın biz bir cezaya 2 cezaya eyyivallah diyoruz ama vurana birde onlar dahada vuruyor bizde biliyoruz suçumuzu ama benim yerimde zengin çocuğuna aynısı olurmuydu söylesene bi ben söyleyim asla olmazdı koyardı araya komiser müdür 30dk da iş biterdi bizim gibi bütün gün sürünmezdi

Ben bir tane düzgün kuryelik yapan sucu görmedim ...
Kafada kask yok ağızda sigara ters yollar ışıklar da durmazlar..
arkadaş sen anlayamamışsın hepimiz zenginiz diye ehliyetimiz yok cebimizde...
kıs birşeylerden al kafan rahat olsun

ya sen neyin kafasındasın biz bir cezaya 2 cezaya eyyivallah diyoruz ama vurana birde onlar dahada vuruyor bizde biliyoruz suçumuzu ama benim yerimde zengin çocuğuna aynısı olurmuydu söylesene bi ben söyleyim asla olmazdı koyardı araya komiser müdür 30dk da iş biterdi bizim gibi bütün gün sürünmezdi
sen hala bana bişi olmadı demiyorsun da para cezasına mı kızıyorsun..
hala yok milletvekili cocugu olsaydım filan diyosun ..
bu sucuların tüpcülerin kafada kask yok, ehliyet yok, agızda sigara, bi elde telefon..
...
benim elimde yetki olacak
ehliyetsiz arac kullanana ömür boyu ehliyet vermem
kasksız kullananın aracına el koyarım... 2. kezde ehliyetini alırım..
sizin gibilerin ders alması için ya ölmesi yada sakat kalması lazım
yoksa lafla adam olmuyorsunuz siz..
hadi daha fazla yazmayayım banlıcaklar

bazı arkadaşlar ehliyete boşuna para verdik diyorlar biz o ehlieyete para vermek için canımızdan oluyorduk diğerleri gibi baba parasıyla gezmiyorduk oturduğunuz yerden konuşmak kolay

Konuyu çektiğin yere bak Allah aşkına ya..
Burada herkes zengin herkes baba parasıyla aldı ehliyeti dimi ?
Kaskın var mı kask tak canından olma...kurallara uy canından olma..
suçlusun..

Kızmayın abisi o daha çocuk ne dediğini bilmiyor,daha 15 yaşında Suç sende değil Evladım
Seni bu yaşta bu işe alanda(ehliyetsiz alanda değil zaten alacak yaşda değilsin ) ve bu yaşta motor sürmene izin veren Babanda :bounce:

bazı arkadaşlar ehliyete boşuna para verdik diyorlar biz o ehlieyete para vermek için canımızdan oluyorduk diğerleri gibi baba parasıyla gezmiyorduk oturduğunuz yerden konuşmak kolay

düdüğe bak hele ne biliyon lan baba parasıyla aldığımı küstah küstah bide cevap veriyor ehliyet almak için illa kuryelik mi yapmak gerekiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar