Siz bu kafayla giderseniz size herşey haram . 90 yılda bi adım gidemediğiniz gibi böyle yerinizde sayarsınız . yok köprü yapılmasın , yok yol yapılmasın , havaalanı yapılmasın . ehliyete gerek yok 50 yıllık ehliyet bize yeter .. heyy yavrum hey . Savunduğunuz zamanlarıda biliyoruz yağ kuyruklarını gaz kuyruklarını.. Gelişen Türkiye nin önünde engelden başka bişey değilsiniz ama çok şükürki azınlıksınız .
Siz bu kafayla giderseniz size herşey haram . 90 yılda bi adım gidemediğiniz gibi böyle yerinizde sayarsınız . yok köprü yapılmasın , yok yol yapılmasın , havaalanı yapılmasın . ehliyete gerek yok 50 yıllık ehliyet bize yeter .. heyy yavrum hey . Savunduğunuz zamanlarıda biliyoruz yağ kuyruklarını gaz kuyruklarını.. Gelişen Türkiye nin önünde engelden başka bişey değilsiniz ama çok şükürki azınlıksınız .
Sabah sabah güldürdün beni be..
Yağ-gaz kuyruğuymuş.. Puhaha.. TÜP kuyruğnu unutmuşun.
Ya iyi ezberleyememişsin, ya da o kuyrukları hiç görmemişin.
Zaten 1974 Kıbrıs barış harekatından da, sonraki petrol krizinden de ambargodan da haberin yoktur.
O zamanki kişi başına düşen araç sayısı ile bu günkünü bir karşılaştır.
Bi de akaryakıt üzerindeki vergiyi karşılaştır.
Dış borç/ihracat makasını karşılaştır..
Sonra gel söyle ilerlemiş miyiz gerilemiş miyiz?
Kişi başına düşen borç miktarına bir bak.
Yiğit Bulut permatiği bunlar.
O zaman TÜRKİYE, KIBRIS'a çıkarma yapıp, RUM'un kafasını ezecek GÜÇTEYDİ.
Bu gün teröristin elinden TIR şöförünü alamıyor, ne oldu elçilikteki 38 vatandaşa???
Bravo şu koca sayfada bu uygulamanın amacını, en güzel özetleyen sizsiniz.Siz bu kafayla giderseniz size herşey haram . 90 yılda bi adım gidemediğiniz gibi böyle yerinizde sayarsınız . yok köprü yapılmasın , yok yol yapılmasın , havaalanı yapılmasın . ehliyete gerek yok 50 yıllık ehliyet bize yeter .. heyy yavrum hey . Savunduğunuz zamanlarıda biliyoruz yağ kuyruklarını gaz kuyruklarını.. Gelişen Türkiye nin önünde engelden başka bişey değilsiniz ama çok şükürki azınlıksınız .
Ben yukarıda ne yazmışım okudun mu?"Bedava ise destekliyorum.Hadi bedava olmasın sadece evrak paralarını alsınlar 10-20 TL ki o kadar bile tutmaz.Ama en az 150-200 TL gider bu ehliyet yenileme işlemlerinde belki 500 TL yi bile bulur.Zaten ülkemizde ehliyet almak kolay rapor almak kolay bu uygulama ile herhangi bir şeyin önüne geçilmeyecek kör topal basacak parayı yine raporunu alacak,en geri zekalı basacak parayı yine sınavdan geçecek.Sen herhalde yolunmaya doymamış ki bu hırsızları savunuyorsun.Bu adamların milletin yararına bir şey yaptıklarını görmedim ben.
Kesinlikle katılıyorum dediklerinize benim aklıma takılan birkaç soru var onları cevaplama şansınız var mı acaba
1.Sağlık raporu almaya gidicem sağlık ocağı kabul edilmiyor tam teşekküllü bir hastaneye sağlık raporu için para verecek miyim ? Verilmesi gerekmiyor ama yüzsüzler gene isterse napacağım.
2. Sınav derken teorik sınav mı yoksa direksiyon sınavına mı gireceğim yada ikisinede mi ?
3.Sürücü kursuna tekrar kayıt olup aynı sınav ücretlerini verecek miyim ?
Kısacası benden nelerden para çıkacak ?
Yanıtlayabilirseniz çok sevinirim![]()
sınav mınav yok. sadece bi rapor alacan. bazı aile sağlık merkezileri doktoruna göre veriyor. bazıları vermiyor. vermeyince parayı bayılacan. o kadar.