Ehliyetimi kaybettim ...

Merhaba ;

08.06 itibariyle ehliyetimi kaybettim .. Sanıyorum Maltepe sahilyolunda kaybettim .. Ehliyetini kaybeden var mı aranızda ? Ne yapmalıyım ? Yenisi ne kadar zamanda çıkar ? Nereye gitmem gerekiyor.

Ben öncelikle polise başvurarak tutanak tutturdum .. Şimdi ne yapmalıyım .. Bilgisi olan arkadaşlar ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verirseniz sevinirim ..
Bu arada ehliyet B tipi ehliyet ..

polislerin sizi yönlerdimesi gerekiyodu yönlendirmemesi ilginç...bende tam olarak neler yapılır bilmiyorum ama şehirde satılan yüksek tirajli bi gazetede ilan vermeniz gerektiğini biliyorum sadece...hükümsüzdür diye...diğer konularda daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır...

verdiğinin ilanı sakla ilerde bi sorun çıktığı zaman filan kanıt olarark gösterirsin
bilddiğim kadarıyla ilanın amacı bu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Polise tutanak tutturman gerekli. Artık eskisi gibi ilan gerekmiyor.
Gidecek başvurup yenisini çıkaracaksın bu kadar basit.

Gazeteye ilan değil de ben tutanak tutturdum :silent:

Sanırım sadece bu yeterli olur .. Yani öyle söylediler

A2 neden yok A2 :cherry: :cherry:

(üzülme yenisi çabuk çıkıyor)

A2 neden yok A2 :cherry: :cherry:

(üzülme yenisi çabuk çıkıyor)

Ya yenisinin çabuk çıkması değil .. Sonuçta kimlik bilgilerin farklı birinin eline geçiyor. Ve en nefret ettiğim olay bu.. Nerde olduğunu ve onunla kimin ne yaptığını bilememek ...

Doğru, çeşitli fantezileri olan sapıklar var :p Kimliğine kötü davranıyor olabilirler :queen:

arkadasım gecmıs olsun ama tutanak tutturduysan ıcın rahat olsun ayrıca dıshy cok guldum yaa:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar