ehliyetimi cikartamadım arkadaslar yardım

arkadaşlar dün yanı çarşamba günü gıttım karakola bornovadakı ehlıyetı ordan cıkartıyormuşsun önceden sıra almıştım ışlemlerımı yaptıdım aksama 5 te gel al ehlıyetını dedıler. Bende geldım aksama baktım ehlıyetler cıkmış memur beyın yanına geldım ehlıyetımı ıstedım kımlıgını ver dedı baktı cıkmadı yarın gel dedı bugun gıttım ögleden sonra 1 de gene cıkmamıs dosyam halen ıslenmemış ıslenmemışın sebebı kımlıgımının güncellenmesını ıstedıler bende 2006 yılında yenılendı dedım burdan farklı gosterıyor yenılet oyle gel dedıler bız cıkartırız ama ılerde basın agrır dedıler sımdı ben ne yapcam yardımcı olun saygılar ıyı calışmalar

Bagli bulundugun nufus dairesinden kisa surede bu sorunu duzeltilmesini sagliyabilirsin.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
önce muhtardan kimlik değişimi için bir kağıt alıyorsun o kağıt ile nüfüs müdürlüğüne gidip 15 dk da değiştirirsin kimliğini

Çözümü sende biliyorsun. Kimliğini yenileteceksin. başka çözüm yok. Başka nasıl bir yardım bekliyorsun ?

kimliğin üstüne 3 tane kurbağa bacağı 2 yılan dili bi de memurun saçından koy 3 kere etrafında dön 5 kere tükür gözünü aç kapa kimlik değişecektir :cat:

arkadaşlar kimlik değişmesinin ehliyetle ne alakası var ben onu çözemedim. sonuç itibariyle emniyete verilmiş olan dosyanın içinde kimliği gerektirmeyen bir sürü resmi belge var. dosyayı ehliyetin güncellenmemiş diye işleme konulmamasını anlamış değilim?

arkadaşlar sagolun nüfüsü yeniletcekmişim banada başlarda saçma gelmişti ama dier kimlikle şuanki kimlik arasında tek fark kütügümde denizli-merkez-15 mayıs mahallesi yazıyo eskisinde denizli-merkez-hatipoglu mahallesi yazıyodu degiştirdim olay bitti dedigin gibi 15 dakka alıyomuş ordan direk bornova ilçe emliyet müdürlügüne gidip verdim fotokopi cektirip saat 4 gibi 5:30 da ehliyetimi aldım B/A2

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar