ehliyetimi aldım ama babam...

başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin bende mart 28 babamın doğumgünü mezarlığa gitmek istiyom işten izin alıp

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
basın sağ olsun alah mekanını cennet etsin geride kalanlara sağlık ve sahât versin

Başın sağolsun kardeşim..Mekanı cennet olsun , Allah sana , ailene ve tüm sevenlere sabır versin..

Başın sağolsun, Allah sabır versin.

allah gani gani rahmet eylesin... başın, başımız sağolsun...

Başın saolsun mekanı cennet olsun... Yaşamadıgım ıcın o acıyı fazla bılmıyorum ama gercekten cok zor bı durumdur.

Babamla her zmn kavga eder tartşırım ama iyikide o var... Allah sabır versin sana.

başın sağolsun , Allah rahmet etsin . Allah geride kalanlara uzun ömür sağlık sabır versin :S

Allah rahmet etsin. Üzüntünü anlıyorum kardeşim, bu geçici bir kayıp güzel bir yerde tekrar buluşacağız inşallah.

yaklaşık 3 haftadır girmedim siteye.. 10gün önce babamı kaybettim. ehliyetimi almamı öyle çok istiyordu ki.. dün aldım ehliyeti ama babama görmek nasip olmadı.. huzur içinde yat babam..

başın sağolsun arkadaşım. Allah rahmet eylesin..

genç ark.daş, allahtan ailenize sabır,kalanlara sağlıklı bir ömür, babanıza rahmet diliyorum. hele yaşınız ilerledikçe yokluğunu çok hissedeceksiniz ama yaşamanın kanunu böyle koyulmuş.....

ALLAH Rahmet Eylesin İnşallah Mekanı CENNET Olur İnşallah AMiN:rendeer:Ölümlü Dünya Bu Birgün Hepimiz Gidecez..

Kardeşim başın sağolsun. Umarım ehlyetini aldığın için seviniyordur baban. Mekanı cennet olsun ..

Başın sağolsun arkadaşım, allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar