ehliyetim yok amma

arkadaşlar şimdi allah'ın izniyle motor alıcam yakında ama ehliyetim yok sadece b ehliyetim var. sizce çok sıkıntı olur mu ehliyetsiz belli bir süre motor kullansam.ama yazın yazılıp ehliyet alcam .çok sık çevirme oluyor mu motorlara ve benide çevirseler ehliyetim yok diye motorumu alırlarmı? alırsalar ne yapmam lazım ! yoksa motoru elimden almadan önce bişelermi versem:queen::queen: ne yapayım arkadaşlar sizce ne yapmam lazım..

kardeşim motorunu alırlar yaklaşık 1000 ytl ceza yersin,bunun mahkemesi olur bu en iyi ihtimal en kötüsüde bi kazaya karışmanki yakanı kurtramassın hiç deneme bence...

en kısa zamanda gıdıp ehliyet kursuna yazılırsan agustosun haftası ehlıyetın elınde olur.Sınav dönemleri var bunu kacırma..ben bir hafta ile bilmedigim icin onceki dönemi kacırdıgım ıcın koca yazı ehlıyetsız gecırmek durumunda kaldım :(:pr:

aslında beni çevirmeleriyle bırakmaları bir olur ama kimlik kullanmayı sevmediğim ve karşı olduğum için yapmıyorum. gidip yazılalım ozaman,, peki arkadaşlar kayıtlar devam ediyor mu yarın gitsem yazılabilirmiyim.. bunuda cvblarsanız çok teşekkür ederim sağolun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mkbk,kimlikli o kadar kişi varki ama kaza anında kimliğin bir işe yaramıyor A2 diyor ille yasalar,kanunlara ve yasalara uyalım uymayanları uydura pardon uyaralım

Bu yıl iki defa ehliyetimi sordular. Biri jandarma tarafından dağ başında diğeri de hadımköy otoban çıkışında. Her ikisinde de sırıtarak " a2 var mııı " diye sordular yani " hani yoktur da düştün kucağımıza" dermiş gibilerden. A2 yi gösterince yüzlerindeki hayal kırıklıklığı ifadesini kameraya çekip hepinize göstermek isterdim. Hemen ben ekledim arkasından "Ruhsatı da göstereyim mi ? " . Cevap kesin , sert ve yüzüme bakmadan " gerek yok"

Bu yıl iki defa ehliyetimi sordular. Biri jandarma tarafından dağ başında diğeri de hadımköy otoban çıkışında. Her ikisinde de sırıtarak " a2 var mııı " diye sordular yani " hani yoktur da düştün kucağımıza" dermiş gibilerden. A2 yi gösterince yüzlerindeki hayal kırıklıklığı ifadesini kameraya çekip hepinize göstermek isterdim. Hemen ben ekledim arkasından "Ruhsatı da göstereyim mi ? " . Cevap kesin , sert ve yüzüme bakmadan " gerek yok"

tabi hocam ya al evraklarını bin paşa paşa . ne kimseye dilenecen ne de yakaracan. :queen:

Güzel bir örnek olmuş. Ehliyet sorulduğunda soğuk terler dökmeyi mi tercih edersiniz, yoksa yukarıdaki örnekte olduğu gibi, rahatça ehliyetinizi çıkarabilmeyi mi?:bounce:

KAZA işi olmasa gene rahat olurum da ALLAH korusun kaza olunca işler değişir. oyüzden almakta gerek var.hem kafan rahat olur dediğiniz gibi hemde bas git vana hiç sıkıntı olmazz:) ama insan dayanamıyor işte ehliyeti beklemeye taa ağustasa kadar kim bekliyecek şimdi :((

zaten B varmış.bence 300 lira ve 10 saçma soru için A2 siz gezmeye deymez ;) bi kaza yaparsan sokak arasında bi çocuk fırlasa önüne Allah korusun yandı gülüm keten helva.

Arkadaşlarında belirttiği gibi ödeyeceğin ceza ehliyet ücretinden fazla olur o yüzden bir an önce kursa yazılıp sınavlara gir için rahat olsun.:)

sakın ha

:queen:arkadaşlar şimdi allah'ın izniyle motor alıcam yakında ama ehliyetim yok sadece b ehliyetim var. sizce çok sıkıntı olur mu ehliyetsiz belli bir süre motor kullansam.ama yazın yazılıp ehliyet alcam .çok sık çevirme oluyor mu motorlara ve benide çevirseler ehliyetim yok diye motorumu alırlarmı? alırsalar ne yapmam lazım ! yoksa motoru elimden almadan önce bişelermi versem ne yapayım arkadaşlar sizce ne yapmam lazım.
:cat:Sakın ha, dediklerinle hareket etmeyesin, öyle düşünmek bile yanlış oluyor,aman ha diyerek seni uyarıyorum,bir daha böyle sözleri forumda görmek duymak bile yanlış olacağını düşünüyorum,selamlar üye arkadaşım....:rendeer:

bende yazılayım en iyisi ehliyete 2 yıl ehliyetsiz gezdim 2 3 kere yakalandım ama babam sağolsun kurtardı..ama bu hafta alacagım cbr 600 e aynı musammayı göstermezler heralde hemde kurallara uymus olurum :)

şimdi internet sitesinden kendimi sınav yaptım bi önceki zamanda çıkan a2 ehliyeti için motor sorularını çözdüm 20de 19 yaptım :) kendime güven geldi en iyisi ben bugün yada yarın gidip yazılayım doğru söylüyonuz sağolun :)

aslında beni çevirmeleriyle bırakmaları bir olur ama kimlik kullanmayı sevmediğim ve karşı olduğum için yapmıyorum. gidip yazılalım ozaman,, peki arkadaşlar kayıtlar devam ediyor mu yarın gitsem yazılabilirmiyim.. bunuda cvblarsanız çok teşekkür ederim sağolun..

mkbk,kimlikli o kadar kişi varki ama kaza anında kimliğin bir işe yaramıyor A2 diyor ille yasalar,kanunlara ve yasalara uyalım uymayanları uydura pardon uyaralım

öyle deme Endurocu
bu nüfuzlu kişiler görevli memurlara haritadan yeni görev yeri beğendiriyorlar

arkadaşlar şimdi allah'ın izniyle motor alıcam yakında ama ehliyetim yok sadece b ehliyetim var. sizce çok sıkıntı olur mu ehliyetsiz belli bir süre motor kullansam.ama yazın yazılıp ehliyet alcam .çok sık çevirme oluyor mu motorlara ve benide çevirseler ehliyetim yok diye motorumu alırlarmı? alırsalar ne yapmam lazım ! yoksa motoru elimden almadan önce bişelermi versem:queen::queen: ne yapayım arkadaşlar sizce ne yapmam lazım..

önce bişelermi versem. derken:silent::silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar