Ehliyeti olmayanları ilgilendiren kötü haber

Baya samimi olduğum sürücü kursu öğretmeni ile bugün çalıştığım yerde karşılaştık ve bana su cümleleri kurdu , ailende ehliyet almayı planlayan biri varsa hemen son 1 ay içinde kayıt olsun.
Sebebi ise sağdece kurs ücretlerinin fiyatı 1200tl olacakmış ve öbür devlete yatıracağımız harc fiyatlarıda yükselecekmiş
Tüm sürücü kursları bu işlemi yapacakmış.

Ben 3 gun once sordum 1350₺ dediler.Ama burasi genel olarak pahali yer ve sadece 1 surucu kursu var.İnsallah her yerde boyle degildir

Malesef türkiye genelinde olacakmış hatta eğer söylediğine göre oldu bile

O paraya öküz alırız.

Gereken eğitim ve trafik bilinci tam olarak aşılansa bir şey demem de ne bileyim bu gaz bu fren bu da debriyaj deyip salıyorlar öğrencileri. Sonra motosiklet şeytan işi oluyor.

Vatandaşı nasıl soysam bakanlığına duyurulur.

Motosikleti
600RR
Yine söylüyorum ehliyetsiz sürerim daha az ceza veririm

B ehliyetine sahipseniz ve a2 alacaksanız B ehliyetinin üzerine olduğu için 560 TL tutuyor. Eğer B ehliyetiniz yok ise 1000 TL lere kadar kurs ücreti tutuyor.

Suan biyometrik fotoğraf ve sağlık raporu almakla uğraşıyorum. Hic bi ehliyetim yok. 800 tl fiyat cektiler. Paşa paşa kabul ettik. Napalım.

başbakan biraz önce yurt dişinda şunları bunları yapıcaz şeklinde ingilizce konuşuyordu, tek aklımda kalan beni ilgilendiren, bütçemizde allaha şükür açık yok, şu an yeni bütçe görüşülüyor, daha fazla reform ve bütçe arttırılması konusunda kararlar alacağız demesi idi.. :)))

127

Ben 600 tl vermiştim sadece 2 saatlik sürüş eğitimi olan kursa. Onda da hoca hiçbirşey göstermemişti debriyaj a hafifçe dokunarak gitmeyi bile oraya gelen diğerlerinden öğrenmiştim. 1200 tl ye çıkarsa eğer kurslarda hocalarında değişmesi gerekir.

Sürücü kursları yıllardır yeni sistem gelecek diye diye milyonlarca kişiye ehliyet aldırdı. Şimdi bahane kalmayınca yeni bahane üretiyorlar. Musteri sayisini arttırma çabasından başka.bisey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar