yuhh öldüm korkudan!!!
naptın dostums sen yaw, inme inecekti bana!!!
bazı arkadaşlar bana kızacak ama ben çok deneyimli motosiklet sürücüsü gördüm. Pratik %60 ise %40 aklını kullanabilme yeteneği(aklının vicudunu hükmetme yeteneği diyelim) 2gr adrenalin uğruna aklının ellerini kontrol edemeyenleri de gördüm. Az mantık çok pratik? çok mantık orta karar bir pratik yeter mi?
Valla yapabilene yeter hocam!
sağol dostum beni onayladığın için. Bahsettiğim mevzuu budur...
Tersi için söylenecek tek cümle vardır, abi o da motoru deli gibi kullanıyor''du'' yaw'' (ALLAH KORUSUN).
karamsarlık değil amacım, arkadaşlarımın yaşadıkları, kaza yaptıktan sonra onları ziyaret ederken ki içimin parçalanışları bana yetti bunları söylemek için.
Hız mı tabii ki olacak ama yeri ve zamanında ( otobanlarda, yarış pistlerinde)
Sezon açılmış kimse motor satamıyor müşteri ayağa gelmiş ehliyeti yok diye satılmayacakmış da mış mış mış.
Satıcı paraya bakar ve paran varsa o işi kılıfına uydurup motoru satar kanun manun bi yolunu bulur.
Başta da dediğim gibi çok saçma bir uygulama olur.
bende babama aldırırdım...:mrgreen:
Yeni ehliyet alan birine mercedes kullanamazsın mı deniyo?
Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama tekrar yazayım. Bu da benim senaryom
Her 10 kişiden birinin ehliyetli olduğunu düşünürsek yani her 10 kişiden 9'u motor alamayacak.
Bu sebeple vergi de alamayan devlet ne kazanacak
Peki ehliyetli adam trafiğe çıkınca 600 ytl gibi abzurt cezalar yiyemeyecek peki devlet ne kazanacak![]()
motorsiklet direksiyon sınavına kendi motoruyla gidiyor insanlar buna ne diyceksiniz![]()