Ehliyeti olmayana af yok!!!

22nisanda sınava girdikten sonra öyle tahmin ediyorum ki eğer sınavı geçersen ehliyet eline 45-50 günde geçiyor..
ohhh bea bugun sınav giriş kartımıda aldım..
sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar..

Herkese sınavda başarılar dilerim. Ve almayanlar içinde arkadaşlar bir an önce alsın derim çünkü gözden kaçan bir konu var o da kazalar. Biliyorsunuz ki ehliyetiniz yoksa kaza halinde başınız daha çok ağrır (allah göstermesin). Ceza yemeden önce (600 ytl) 300 ytl verip ehliyeti alın derim bu daha mantıklı olur. :)

ya ben bostancıda oturuomda haftada bi gun motorla idealtepe dragos sahilde dolasıom oralarda cewirme goren oldumu hic ole saatlerınde ben nısana yetısemedım temmuzda:pale: :salut: alcam ehlıyet ne kotu bısıy ya daha 3 ay war

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben 4 - 5 senedir motor kullanıyorum ve büssürü olanaksızlar herşey yaptım genede hiçbir polis ehliyetini çıkar demedi bana
:)

çanakkaleden , istanbula kasksız geldim :)

şimdi ama full koruma geziyorum , eldiven , kask , mont bu yüzden cevirmiyor olabilirler ama ben polisler için değil , race tipi bi makina kullanıyorum açıkçası düşmede gerçekten kötü yaralanabiliyorum bu yüzden kullanıyorum normalde benim doğamda rahatlık ağır bastıgı için kullanmam ama neyse

Ehliyet şart tabiki :) hauhauahuahua

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar