dur son mesajı bu gün ben yazayım
PP hayırlı olsun.
Çok teşekkürler Ümmet abi; Senin kadar olmasa tozunu attıracaz inş. yolların:rendeer::cat:şahin kardeşim hayırlı olsun ehliyetin,artık bol bol gezersin motorla.
Şahin hayırlı uğurlu olsun :rendeer:
Hayırlı olsun şahin
Hayırlı olsun.
hayırlı olsun
hayırlı olsunn...
Çok teşekkürler arkadaşlar darısı olmayanların başınaHayırlı olsun kazasız sürüşler
Denize atmayın da nasıl ıslarsak ıslayalım be abi:queen:kardeşim hayırlı uğurlu olsun :rendeer: unutturma ilk görüşmemizde bi bardak su dökiim de ıslatmış olalım :cherry:
Saolasın Ömer abidur son mesajı bu gün ben yazayımPP hayırlı olsun.
Altımıza güzel bir makine çekmek daha çok mutluluk verir be abicim:queen:darısı başımıza mutlulukların en büyüğü budur herhalde :queen:
hayırlı olması dileklerimle:rendeer:
Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız nice seneler geçir o ehliyetle :wiinkk:
kardeş hayırlı olsun bunu ıslatmak lazım ama yağmurda değil demli çaylar ile.allaha emanet olunr:
:queen::queen: Çok saol Selim abidostum hayırlı olsun, çok sevindim, artçılığa son verdin artıkcbr 600 r mi aldın? fotolar nirede?
Abim yav sen kafanı vurmada ben sana çay ısmarlarım ayıp ettin.Teşekür ederim iyi dileklerin içinkardeş hayırlı olsun bunu ıslatmak lazım ama yağmurda değil demli çaylar ile.allaha emanet olunr:
Söz mü Ünal abi?:queen: Beraber 3-5 tur atalım :queen:hayırlı olsun. ben sana üç beş tur değil sabahtan akşama kadar tur attırırım. sen yeterki bizim buraya gel.
Saol vukuatım benim.İnş. vukuatsız devam ederim şu ehliyetle :queen:hayırlı olsun :queen::queen::queen:
inş karasahin kardeş ama bi ara senle bi vukuat ıslerız artık nede olsa çocukluktan kalma alışkanlıgımız var :cat::queen: