- Konu Yazar
Merhaba öncelikle herkeze ya bu sene ehliyeti kaçlılar alabiliyo 03/94 doğumluyum ben girebiliyomuyum ?? bide avcılarda en iyi neresi yada avcılara yakın ? şimdiden teşekkürler 
Ben nisan 95 doğumluyum nisanda alıyorum.
kesnmi dostum yani sordunmu gidipben sormadım internette kimi site 93 kimi site 94 diyo bi soruyum dedim
02/07 deki sınava girebiliyordunEğer A2 ehliyetten bahsediyorsan 17 yaşını doldurmuş olman gerekir ki Mart ayında 17 yaşını doldurmuşsun.
20.07.2012'de 17 yaşını dolduruyorsun o tarihten sonraki ilk sınavda alıyorsun.Abiler kardeşler bi cevap lütfen heyecan bastı :mrgreen:
Hocam bu kurs şaşırmış A1-A2 surucu belgesi 19 yaş diyo :queen:
20.07.2012'de 17 yaşını dolduruyorsun o tarihten sonraki ilk sınavda alıyorsun.
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:56 ----------
Hocam bu kurs şaşırmış A1-A2 surucu belgesi 19 yaş diyo :queen:
ŞAKA FLN MI BU BEN 93 ağustos doğumluyum.. araba ve motoru birlikte alan ilk adam.. olacam..ağustosta doğanlar için....12 şubatta motora girdim haziranda dosya elimdeydi sen nasıl 95 li olduğun halde. nisanda alıyon hangi mal sürücü kursu sölediBen nisan 95 doğumluyum nisanda alıyorum.
Doğru söylemiş 2012 Nisan da A2 ehliyeti alabilir.ŞAKA FLN MI BU BEN 93 ağustos doğumluyum.. araba ve motoru birlikte alan ilk adam.. olacam..ağustosta doğanlar için....12 şubatta motora girdim haziranda dosya elimdeydi sen nasıl 95 li olduğun halde. nisanda alıyon hangi mal sürücü kursu söledi
ben 9/8/95 dogumluyum. ne zaman alabilirim, 2012 Agustos sınavındamı?