Ehliyeti Almaya Neyle Gidim?

Selam ark.lar

Geçen çarşamba (16/08/06) polise butun evrakları vermiştim, hatta öyle bi vermişimki B ehliyetimi bile aldı. :)

Neyse bugün aradım (21/08/06) ehliyetiniz çıktı gelip alabilirsiniz dedi. Şimdi bir sorun var. Ehliyetim yok diye mahalle aralarında takılırdım hep, Kağıthane İlçe Trafik müdürlüğüne yani trafik polislerinin göbeğine atlicam, Acaba motorlamı gitsem alsam? :silent: Tam yolda trafik müdürlüğüne yaklaştığımda bir polis çevirse ehliyet yok nası olcak? sora patlamasın tam ehliyeti alırken :) Polisde acımasız biri ise ben anlamam daha ehliyeti almamışsın yazacam cezayı derse nolcak? :) Telaşlandım yaw ne yapim :p

Biras gereksiz konu olabilir ama sohbet bölümü değilmi zati burası, sohbet-muhabbet için ;)

Bu arada ehliyeti elime gerçekten alınca bunu ıslatcas ha :wiinkk:

Ben kursa yazıldım kursa motorla gitmek istiyorum bide polis çevirirse ceza parası babam o zaman yer beni

sen motorsuz git bu kadar zaman beklemişsin birgündaha sabır bence araçsız git paşa paşa al ehliyetini kendini riske atma

tabiiki yaya gidip al, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin. bu arada ehliyeti ıslattıktan sonra motora binmece yok.

polis çevirirse şöyle derim. "dostum 2 dk. bekle hemen şu içeriden alıp geliyorum ehliyeti"

Acaba böyle desem olurmu? :)

golfy: Dostum içki ile değil, boğaz turu atarak ıslatırız. Yani ehliyet aldık bir yere oturmak biz abes kaçar, ehliyet aldıysak butun gece bogaz turu veya istanbul turu atarak ıslatırıs :p

dostum abartma istersen...
sonuçta artık ehliyetin var ve sadece eğer bütün kötü şartlar gerçekleşirse ve o gün kötü şansın varsa ve bütün bu olasılıklar aynı anda gerçekleşirse sadece belgeleri yanında bulundurmadığın için uyarırlar...sonuçta evde unuttum dersin trafikten kontrol ettirin dersin..bildiğim kadarıyla uyarmaları lazım ilk seferde ama sen bilirsin..

Bende ordan aldım kardeş ehliyetimi geçtiğimiz cuma hiç birşey olmaz gidip al ehliyetini sonuçta senin ehliyetin çıkmış ve emniyette sen ehliyetsiz değilsin ben öle yaptım dönüştede beşiktaşta polislerin içine daldım çevirsinler diye ama hiç biri çevirmedi :) bu arada nerde oturuyorsun ben sanayi mah. bu arada hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler hepimize

Motorla gidebilirsin. Yakalanınca ehliyeti olup da yanında bulundurmamaktan ceza yersin. Telefonla sorduklarında ya da bilgisayarla baktıklarında ehliyet bilgilerine ulaşabiliyorlar.

b ehliyet numaran aklında ise polis cevirdiğinde aynı numarayı verirsin
çünkü yeni aldığın ehliyette aynı numara ile çıkmaktadır.

414580 aklımda ;)

yanlız şöle bişi var ben ehliyeti almadım yani imza falan atmadım, yani o yuzden diyorum hani işleme alınmışmıdır alınmamışmıdır!

orası sana kalmış şansına güveniyosan motorla git ama güvenmiyorum diyorsan dolmuş , taksi , otobüs vb.. bir çok toplu taşıma aracı sana hizmet etmek için can atıyor...

kardeşim bin motora git...
çevirme olursa adını ver onlar telsizden ehliyetin olup olmadıgını ögreniyorlar..
hem heyecan olmazsa motoru niye aldın..
kask korumalarını giyin git bişi olmaaaazzzz...
:cat: :)

Harby.

kağıthaneden alan ark. vardı, sabah kaçta açılıyor trafik şubesi?
mesai 8:30 gibi başlıyor benım. Saat 8:00 gibi açılır sanırım ilçe trafik şubesi çunku devlet daireleri o saatte açılıyor genelde.

Binerim motoruma son kez ehliyetsiz olarak giderim kağıthaneye (bu arada 3.levent de oturuyorum) şube açılır açılmaz alırım ehliyetimi ordan da işe zıplarım artıkın ehliyetle :):) ha kağıthaneye giderken çevirirlersede artık bişiler söleris herhal. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cevabı zor bir soru !!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla git de neyle gidersen git dostum.

Bu sabah ehliyeti aldım. Benım merak ettigim acaba ehliyeti alınca bir yere imza atıp, bilgisayara giriyorlar ve öyle yürürlüğe giriyor sanıyorum. ama öyle değilmiş kıytırıktan bi imza attım, aldığıma dair ve zaten başvurduğum tarih yani geçen hafta çarşambanın tarihi ehliyette yazıyordu.

Neyse motorla almaya gittim bir sorun cıkmadı. Herkese yorumları için tşk.ler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar