Ehliyeti 60 gün geri alınacak, motosikleti 60 gün trafikten men edilecek

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Çünkü bu toprakların hastalığı hiç bir şeye derinlemesine bakmamak.
Her işi in-house yapmayın, dışarısı ile işbirliği geliştirin falan anlatısını böyle yorumluyorlar :)
Bazen de o 30dk'lık iş tekrar ettiği zaman bu sefer 10dk sürsün diye ilk seferinde 5 gün planlama yapmak gerekebiliyor. Ama bunu da yine derinlemesine düşünmeyip her iş böyle olmalıdıra çeviriyorlar, falan filan.

Özel sektörde de elbette gebeş var, ama oran olarak çok daha azlar. Daha çok, aşırı büyümüş şirketlerde böyle tipler olabiliyor, hasbelkader girmiş, ne iş yaptığı da belli değil öyle ömür çürütüyorlar.
Özel veya kamu, hiç değişmiyor; böyle gebeşler yükseliyor, iş yapanlar olduğu yerde kalıyor. Genç arkadaşlara tavsiye vereyim; dertleri pozisyon yükseltmek ise hiç iş yapmayıp bol bol konuşsunlar ve b.klarına cilâ sürsünler, o zaman terfi alırlar. Hem iş yapmak hem de iyi para kazanmak isteyen önce birkaç sene iyi network falan yapsın sonra kendi işini kursun.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben en çok paketçilerden şikayetçiyim, dün sıkışık trafikte arkadaşı evine bırakmak için gidiyoruz beraber, önüme ve sağıma bakıyorum çünkü çok sıkışık ve arabalara neredeyse değerek gidiyoruz öyle söyleyeyim...

Esenyurt trafiğindeyiz işte.. sonra arkadaş "dikkat et solunda motor var" dedi ve kafayı bir çevirdim bir tane getir paketçisi ile gidonlarımız sürtecek derecede dip dibeyiz...

Çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi, elemanı uyardım, motorculardan uzak dur, kimsenin dibine girme bak kaza yapıyordum az kalsın dedim ve "tamam" deyip gitti...

tamam dedi ama eminim laf olsun diye dedi, aslında onu motordan indirip ağzını burnunu bir güzel kıracaktık adam olması için ve az kaldı yakında bunu yapmaya başlayacağız artık. bela bunlar gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar