ehliyete yazıldımmmm

arkadaşlar bugün ehliyete yazıldım hem a2 hemde b ikisini birlikte alıcam :):p
artık polislerden jandarmadan kaçmak yokkk:d

oo hayırlı olsun kaça yazıldığını sorabilirmiyim toplam fiyatı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sımdıden kaza bela gelmeden ehlıyet alırsın ıyı yapmıssın ama aldıktan sonra senı pek durdurmazlar

hayırlısı olsun 6-7 ay sonra ehliyetin elinde olur
2si birlikte kaça Geldi?

temmuzun 15 inde falan alırım ehliyeti bu arada teşekür ederim arkadaşlar burda bi yer bulduk yatağanda 700 e falan gelcek galibaa ikisi

için rahat olur Allah korusun gelip arkadan biri çarpsa dahi hiçbir hak iddia edemiyosun ehliyet olmadıkça şart. .

bende geçen gün yazıldım kardeş. ama bnm ikisi hem b hem a2 350+190 gelcek.. ama peşin verdim ben.. başka hiç para almıycaklarmış.öyle anlaştık.. temmuzun 15 gibide ehliyet elinde bil dediler..

işletme sahibi iki tane bayan. güvenilir yani..:)

sanada hayırlısı demeyi unutuodum nerdeyse...:pr:

Hayırlısı olsun bende yaş dolmasını bekliyorum B+A2 Yazılıcam kısmetse 02/06/1991 :) körpeyiz daha abisi :cherry:

Arkadaşlar nasıl alıcaksınız 15temmuzda ehliyeti ya. Zaten a2 sınavı 4temmuzdaki 20gün sonra falan direksiyon sınavı ehliyet elinize ancak ağustos 10u gibi geçer.

Hayırlısı olsun bende yaş dolmasını bekliyorum B+A2 Yazılıcam kısmetse 02/06/1991 :) körpeyiz daha abisi :cherry:

teşekür ederim arkadaşlar en kısa zamanda almaya çalışıcaz işte :p bu arada halil arkadaşım sen şimdide yazılabilirsin ehliyete.

oo hadi bakalım hayırlısı. ben eylülde yazıldım, sertifika war ama hala yok ehliyet. bi 96 milyon bulamadım ki trafiğe verip alayım :D toplu para gelcek öyle onu bekliyorum aylardır. bi gelse motosiklet de alacam da neyse.
hayırlı olsun şimdiden tekrar...

oo hadi bakalım hayırlısı. ben eylülde yazıldım, sertifika war ama hala yok ehliyet. bi 96 milyon bulamadım ki trafiğe verip alayım :D toplu para gelcek öyle onu bekliyorum aylardır. bi gelse motosiklet de alacam da neyse.
hayırlı olsun şimdiden tekrar...

saoll teşekür ederim inşallah sende alırsın ehliyetini:):cherry:

hayırlısı olsun arkadaşım, ben de bu döneme yazıldım B'den A2'ye ve G forklift için. ama derslere başladık (motor dersine bilgi tazelemek için tekrar giriyorum), mayıs sonunda ders bitecek, 4 temmuz yazılı sınav 20 gün sonra direksiyon... Allah bilir ehliyeti kaç ay sonunda verecekler?:silent:
arkadaşlar ben motoru haziran ilk haftasında alıcam ama bu ehliyetin gecikmesi mevzusu çok kafamı bozuyor; siz olsanız ağustos'un ortasında mı alırdınız yoksa şimdiden alıp bir kenara "park" eder miydiniz? valla uslu duracağım da şüpheli...:bounce: sonra 800 tl ceza gelirse kafayı duvarlara:pr:

hadi hayırlısı. senin yazılarını okuyunca benimde 15-17 yaşlarım aklıma geldi.
hey gidi... sevindim ehliyet almana. ama sadece ehliyeti değil yanında ikram edilen eğitimide al olurmu.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar