ehliyet

kaç kişinin a2 ehliyeti var

• Kullanılan toplam oy
    301
En can alıcı anket bu sanırım.Herkesin dürüstce cevapladığını bile düşünsek %62 nin ehliyeti var.O sürücü kursunda sıra bekliyorum, yok demek istemeyenlerin şıkkı olmuş bence :)
Durum gerçekten vahim aslında.Hiç bir bahanenin arkasına sığınmadan ehliyetsiz araç kullanıp trafiğe çıkmak kabul edilemez bir durum.

Vallahi iyi cesaret. Ben honda dan iki gün kurs aldım ve ehliyet sınavına gireceğim ama kendimi hala yetersiz görüyorum. Abiler ehliyetsiz kullanıyorlar. Sonra da motosikletçiler şöyle böyle diye laf ediliyor. Ben bizi nasıl savunayım?

ben A2 için biraz geç kaldım..1998 de aldım.B sınıfı (1993)ve askeri ehliyetleri de sayarsak sanırım en çok ehliyetli benim...(her araç sınıfı için ayrı ehliyet gerekiyor.bende kamyon dahil 5 tane var.+2 sivil eder 7 ):p

5 tane ehliyet nasıl oluyor ?

şahsen benim ehliyetim B+D+A2
SRC leride mi sayıyorsun yoksa ?

ehliyetim varda b- a2 alkollu motorsiklet kullanmak ve hız limitlerini aşmakdan ikiside gitti kısmetse önümüzdeki ay sonu alcaz.

Ehliyet olmaması kötü bi durum fakat asıl kötü olan ehliyet almak çok kolay ve sürücü kursları motosiklet için yeterli eğitimi vermiyorlar..

keşke alköllü arac kulllanıpda yakalananın ehliyeti bir daha hiç geri verilmese....
ya hocam ben alkollü motorsiklet kullandım tek karttı B ehliyetimde gitti. oda kız arkadaşımla tartıştık cekti gitti mecbur ben kullanmak zorunda kaldım uygulamada polis cevirdi üfledik herşey uctu gitti..

ehlieyetin çift kartlısı olmaz zaten :
şöyle hem b ehliyet ayrı, A2 ehliyet ayrı, E ehliyet ayrı kart olmaz zaten
hepsi bir olur...
ben sizin giden ehliyetinize değil alkollü kullanmanıza karşıyım...
ama hakkını vermişsin zaten polislere....

ehlieyetin çift kartlısı olmaz zaten :
şöyle hem b ehliyet ayrı, A2 ehliyet ayrı, E ehliyet ayrı kart olmaz zaten
hepsi bir olur...
ben sizin giden ehliyetinize değil alkollü kullanmanıza karşıyım...
ama hakkını vermişsin zaten polislere....

hem ayrıca polislerde artık para yemiyor anlaşalim tatlıya baglansın demiştim. '' ne anlasması ulan pust üfle rüşvet teklif ediyo gavat '' demişti.

26 kasımda dıreksıyon var
29u gıbı elımde ınsallah
aldıktan sonra depoyu fulleyıp havaya bakmadan bıtırıcem depoyu
yeter be
motor gıcır gıcır duruyor evın onunde 2 ayda 500 km olmadı bıle

benim ki tam bir sanssızlık.tam direksiyon sınavına girecegim hafta ayagım kırıldı.giremedım.ne güzel şimdi a2 ehliyetım olacaktı.ama verdır bundada bir hayır.rabbim herseyın en iyisini bilir.o yüzden üzülmüyorum :)

Ehliyeti almadan motosiklete elimi sürmedim.Aldıktan 2 gün sonra çevirmeye girdim ehliyet ruhsata bakıldı numaraları listeye yazıldı.2 ay sonra yaptığım kazada parmağım kırıldı hastanede ehliyet ruhsat.Sonrasında karakolda ehliyet ruhsat.En son 1 ay önce arkadan araba vurdu motor dağıldı, tutanak sigorta işlemleri için yine ehliyet ruhsat.Demek ki gerekli bir şeymiş...

1aralikta aldım çok güzel bi duyguymuş :) ama ne kadar uğraşdıysam da gösteremedim ehliyetimi:)

Seneye B alıcam ama mecburiyetten, bulunsun diye yoksa hala araba sürmeyi bile bilmiyorum :D

Ayrıca bi söz ben söyleyeyim :

Dünyanin en takoz motosikletleri direksiyon sınavına girdiklerimizdir..

By- Arca Diril :)

b + a2 var arabada var ama kullanmıyorum bu istanbul trafiğinde motosiklet kulanıyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar