ehliyet

kaç kişinin a2 ehliyeti var

• Kullanılan toplam oy
    301
merhaba arkadaşlar neredeyse hepimizin motorsikleti var peki hepimizin ehliyeti varmı ? yanlıs hatırlamıyosam türkiyede motosiklet kulanıcılarının %70 gbisinin ehliyeti yoktu . ben kullanıyorum ama ehliyetim yok yasım yeni doldu belgeleri tamamlayıp verdim sürücü kursuna insallah subat sınavından gecerim saygılar ...

o ehliyeti olmayan %70 lik kısmın %70 inden fazlası bence bu siteden haberi bile yoktur onun için bu anketin sonucu çok yanıltıcı olacaktır

ben A2 için biraz geç kaldım..1998 de aldım.B sınıfı (1993)ve askeri ehliyetleri de sayarsak sanırım en çok ehliyetli benim...(her araç sınıfı için ayrı ehliyet gerekiyor.bende kamyon dahil 5 tane var.+2 sivil eder 7 ):p

Bendede yok.napam jandarma trafik veya polis gördümü drek topuklayım kacıyom:queen:ama yasım dolcak 5 gün kaldı 5 gün sonra yas 18:cherry:

Bi Kart tutuşturdular elime al bu ehliyet diye.
Arada bi Polis amcalar Çeviriyo kimlik diyo cikarıp onu veriyorum,işi yarayan bişey herhalde.

bu haftasonu direksiyon sınavına giriyorum max 1 aya sanırım elimde olur.:)

Yaşını doldurup Ehliyetsiz cahilin (ben cahilin diyorum ama belki okuma yazması vardır:cherry:) burda ne işi var , ehliyetin ne olduğu bilmeyen birisi MT yi nneeeerrdeenn bilsin:silent:

Şuan sitede 120 online arkadaşın eminimki 100 ü ehliyetli 20 side ehliyete gün sayıyordur yaşı gelmemeştir.:rendeer:

ortalama 4 yıldır motosiklet kullanıorm , ehliyetimi alalı 1 bucuk yıl oldu fakat daha 1 kez polis çevirip ehliyet ruhsat vs. sormadı hemde sürekli şehir merkezinde kullanmama rağmen :)

F54

ehliyetin pek bi önemi yok bence sadece kazalarda gerekli fazla ceza yeme diye önemli olan motorsiklet kullanabimek dikkat li ve güvenli bi şekilde kenidine ve ailene çevrendekilere ve trafikte ki diğer araçlara zarar vermiyorsan ehliyet gereksiz bende var yok değil fakat bi artı sı en başta yazdığım gibi

ehliyetin pek bi önemi yok bence sadece kazalarda gerekli fazla ceza yeme diye önemli olan motorsiklet kullanabimek dikkat li ve güvenli bi şekilde kenidine ve ailene çevrendekilere ve trafikte ki diğer araçlara zarar vermiyorsan ehliyet gereksiz bende var yok değil fakat bi artı sı en başta yazdığım gibi

o dediğin eğitimi zaten ehliyet alırken kurs sağlıyor sana doğuştan gelmiyor:mrgreen:

Ama kurslarımızın durumu malum tabi:bounce:

Bendede yok.napam jandarma trafik veya polis gördümü drek topuklayım kacıyom:queen:ama yasım dolcak 5 gün kaldı 5 gün sonra yas 18:cherry:

aynı durum bendede var =) ayın 2 sinde millieğitime giriş yapıla bilicekmiş belgeleri hazırlıyorum suanda .

ya arkadaslar ehliyeti olmayıp motor kullanan dan bahsetmiştim ama pek ayrıntı vermemişim kusurabakmayın =)

F54

o dediğin eğitimi zaten ehliyet alırken kurs sağlıyor sana doğuştan gelmiyor:mrgreen:

Ama kurslarımızın durumu malum tabi:bounce:

kurs hiç bişey öğretmiyo kaç kişi kursta motor kullanırken çok önemli kuralları öğrendi

şimdilik tekne+B ehliyet var kısa zamanda a2 de olacak inşallah

Bende 2 ay önce 15 dakikalık sınavla hayabusa sürme izni almıştım. Direksiyon sınavından hiç bahsetmiyorum bile..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar