Ehliyet

Arkadaşlar yazın A2 ve B sınıfı ehliyet almayı düşünüyorum.Yarın ve haftaya lys sınavlarım var.Ondan sonra da ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum.En yakın sınav tarihi veya kayıt olabileceğim ve ehliyeti alabileceğim tarih nedir?(Son cümlenin nasıl yazılacağını tam çıkaramadım ama neyse :) )
Merhaba Xenco;
Öncelikle lys sınavların için geçmiş olsun diyelim.Şuanda Türkiye geneli girebileceğin ilk sınav 21 Ağustos 2010 dur.Bu sınav için 25 Temmuza kadar kayıt olabilirsin.

En yakın sınav 3 temmuz'da, ben de ozaman gireceğim sınava.
Fakat başvurular bitmiş olabilir sınava giriş için,

Sen yine de bir sürücü kursunu ara istersen bilgi almak için.

Ben gidip kaydoldum, ne bir test ne bir ders hiç birşey yok
direksiyon eğitimi de vermiyorlar sadece hava parası alıyorlar
gidip kendi bilgimle sınava gireceğim,
ama ne yapalım sistem böyle. Umarım değişir.
Merhaba crypto;
Sistem böyle diye bişey yopk hakkını sonuna kadar araman lazım bak bizde aynı işi yapıyoruz ama hem yazılı sınav için soru örnekleri veriyoruz hemde direksiyon eğitimi....

daha sonraki sınavlar hakkında bilgisi olan var mı ???
Merhaba Mazlumdogan;
21 Ağustos yazılı sınav
18 eylül direksiyon sınavı

Merhaba crypto;
Sistem böyle diye bişey yopk hakkını sonuna kadar araman lazım bak bizde aynı işi yapıyoruz ama hem yazılı sınav için soru örnekleri veriyoruz hemde direksiyon eğitimi....

Hakkımızı aramamız lazım ama adamlar işine gelirse diyor, ben şimdi sizin kursa yazılsam zaten totalde gel git 50 tl yol parası harcayacagım, yine aynı hesaba geliyor.
Keşke sizin gibi işini layıkı ile yapan kurumlar şube sayısını arttırabilse, ve bu fırsatçıların tekelinden kurtulabilsek.:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar