ehliyet.

ben yurt disinda okudugum icin ve okulumun daha 1 senedi oldugu icin bu yaz sadece 7-8 hafta gelebilicem Türkiye'ye. o yuzdende ehliyetimi bu 7 hafta icerisinde almak istiyorum bana kalirsa ilk geldigim hafta alsam cok daha iyi olur ama ehliyetteki formaliteleri ve ne kadar surdugunu bilmiyorum. bana bu konuda bilgi verebilir misiniz ? mesela derslere girmesem sadece sinava girsem olur mu ? yani mesela 3 gun sonra sinav var ben su an kayit olup sinava girebilir miyim ?

simdiden cok tesekkurler:cherry: :rendeer:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kısa ve öz konuşmak istiyorum. Sevgili dostum bu söylediğin şey mümkün değil ne yazıkki.. Ben 1999 yılında ehliyeti tek seferde aldığımda bile 45 gün içerisinde almıştım, yani buda ortalama 6 hafta... Artık sistem değişti ve 3 aydan önce ehliyet alamiyorsun maalesef...

Kardesm Ordaki Yakınların Tarafından Ehliyete Kayıt actır. Ama kurslara gitme Gelicicegin Zmnki En yakın sınawa Ayarlat Gel hemen gir. 2 Haftada Sonuc acıklanır. 2 Hafta Sonra Direksiyon. Genelde Cumartesi Yapılıp Pazar Acıklanıyor.Acıklandıgı zmn Dosyanı al Ve Bastırma işlemlerine Baslarsn.

Motosikleti
750x
Kardesm Ordaki Yakınların Tarafından Ehliyete Kayıt actır. Ama kurslara gitme Gelicicegin Zmnki En yakın sınawa Ayarlat Gel hemen gir. 2 Haftada Sonuc acıklanır. 2 Hafta Sonra Direksiyon. Genelde Cumartesi Yapılıp Pazar Acıklanıyor.Acıklandıgı zmn Dosyanı al Ve Bastırma işlemlerine Baslarsn.

Kayıtı yakinlari açamiyor. Kursiyer kayıt işlemleri için kendisi başvurması gerekiyor. Çünkü evrak takibini kendisi yapması gerekiyor. Noterden tastikli diploma, sabıka sicil kaydı, hastahane raporu vs vs bu evrakları en fazla 1 hafta içerisinde istiyorlar. Nerden biliyorsun diye sorucak olursanız. B+A2 olan ehliyetimi geçen yıl E+A2 yaptim, oradan biliyorum :)

Bn Sabıkayı falan Unuttum tabi :) K.bkmayn Haklısınız :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------

Bu arada Imzanız Cok guzelmiş :)

Motosikleti
750x
Bn Sabıkayı falan Unuttum tabi :) K.bkmayn Haklısınız :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------

Bu arada Imzanız Cok guzelmiş :)

Estağfirullah üstadim ne kusuru, ehliyeti yükselttiğim için yeni yasayı öğrenmiş oldum, adamlar bin dereden su getirdi inan ki,

Saygilar dostum :rendeer:

Bende A 2 Aldımda Cok zor bi Olay Yasamadm. Sadece Adliyede Polisle Kavga Ettim :) bide Surucu kursundakiler Para da Para diyen insanlardı. :) Saygılar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar