Ehliyet

bende temmuzda alıcam.. motoruma bir bayan sürücü çarptı %100 suçluydu ama ehliyetim olmadıından hak idda edemedim..

bende ilk ehliyet için başvurduğumda (kadıköy kuşdili) sağlık raporu için altıyolda anlaşmalı bi özel kliniğe yollamıştı 30tl bayılmıştık adam başı:) ama biçok yerde sağlık ocaklarınınkide geçerli hemde masrafsız.2 harf oku ve geç...

Merhaba arkadaslar,

Benimde bir sorunum var bilgisi olan var mı? acaba
forumda gelisime yazdım ama 6 gundur bir cevap gelmedi

Sertifikamı 2 yıl once aldım ama bir turlu ehliyetimi almak için fırsat bulamadım
Halen gecerlimidir?

Vereceginiz bilgiler için şimdiden tesekkur ederim

Sağlık raporunu ve sabıka kaydını yenilemen gerekiyor. Bundan sonra gidip alabilirsin, bende sınava girdikten 3 yıl sonra Nisanda aldım eliyetimi. :)

Motosikleti
Pulsar NS400Z
bende ilk ehliyet için başvurduğumda (kadıköy kuşdili) sağlık raporu için altıyolda anlaşmalı bi özel kliniğe yollamıştı 30tl bayılmıştık adam başı:) ama biçok yerde sağlık ocaklarınınkide geçerli hemde masrafsız.2 harf oku ve geç...

ben harf bile okumadım doktorun odasına girdim ehliyet için sağlık raporu dedim doktor direkman "A2 Sınıfı Sürücü Belgesi Alabilir" Yazdıktan sonra imzalayıp kaşeleyip yolladı benim sınavımda 22 ağustosta

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar