Ehliyet

selam arkadaşlar dün yani pazartesi günü bütün evraklarımı hazırlayarak ehliyet sürücü kursuna (özger sürücü kursu)teslim ettim 4 temmuzda sınavım var. 25 temmuzda ise direksiyon sınavım. fakat kursta motor yokmuş bi yerden kiralayıp öyle öğreteceklermiş. bu benim baya bir moralimi bozdu inş bulurlar yoksa para mara vermem :))
kursa 200 tl vercem,bu arada b ehliyetim var a2 alıyorum sadece.
40 tl bankaya yatırdım sağlık raporunu beleşe getirdim :)) ama yeni fotoğraf çektirdim 20 de ona gitti.
inşallah hayırlısıyla alırız ehliyetide çok sevdiğim motorlardan birisine kavuşurum.aslında ilk motor alacaktım lakin sizleri dinleyip vazgeçtim. bencede en mantıklısı bu, ne olur olmaz sonuçta TÜRKİYE'de yaşıyoruz:))
bu arada benim gibi 4 temmuzda'da sınava girecek varmı,varsa buyursunlar bakalım buraya:cat::cat:

hayırlısı olsun.....önce ehliyetini alman daha doğru olmuş yakalansan iki ehliyet parası çıkardı senden....

Hayırlısı olsun.Fakat zaten Sağlık raporuna ücret almıyorlar.Ben yazılmak için gittiğimde adamlar kendi araçları ile muayeneye götürdüler bizi hiç muayene bile olmadık bitti dediler geldik.Niye böyle yapıyorlar anlamış değilim

Ben varım Nisan'da evrak tamamlayamayıp Temmuz'a sarkan ama aradaki süreyi yolda değerlendirmeye karar verip ceza yiyen..:)

sağolun arkadaşlar. İNŞALLAH alırım şu ehliyeti:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

n slm ehliyeti aldığında polis durdurmaz, 4 aydır ehliyetim var, 1 kişi durdurupta sormadı:queen::queen:
Şimdiden hayırlı ugurulu olsun, direksiyon sınavında 10 dubanın etrafında dönup geleceksın, iyi sanslar

Son düzenleme:
arakadaşım yanlışın var sanırım bana 2 temmuzda sınava girceksin dediler kurstaki abilerim :)

kardeş bende 4 temmuzda sınava gircem.kursla 175'e anlaştık k.kartı tek çekim. sağlık raporu sağlık ocağından beleşe geldi ama, sınav ücretini ödemek için bankaya gittiğimde 45 istediler. sen nasıl 40 ödedin? bu arada ben ziraat bankasına yatırmıştım sınav ücretini.

kardeş bende 4 temmuzda sınava gircem.kursla 175'e anlaştık k.kartı tek çekim. sağlık raporu sağlık ocağından beleşe geldi ama, sınav ücretini ödemek için bankaya gittiğimde 45 istediler. sen nasıl 40 ödedin? bu arada ben ziraat bankasına yatırmıştım sınav ücretini.

banakay kendin yatırnca fazla alıyolar kursa 40 vercen onlar toplu yatırdıkları için ucuza geliyor :cat:

Merhaba arkadaslar,

Benimde bir sorunum var bilgisi olan var mı? acaba
forumda gelisime yazdım ama 6 gundur bir cevap gelmedi

Sertifikamı 2 yıl once aldım ama bir turlu ehliyetimi almak için fırsat bulamadım
Halen gecerlimidir?

Vereceginiz bilgiler için şimdiden tesekkur ederim

Merhaba arkadaslar,

Benimde bir sorunum var bilgisi olan var mı? acaba
forumda gelisime yazdım ama 6 gundur bir cevap gelmedi

Sertifikamı 2 yıl once aldım ama bir turlu ehliyetimi almak için fırsat bulamadım
Halen gecerlimidir?

Vereceginiz bilgiler için şimdiden tesekkur ederim

geçerlidir kesinlikle..%99

ehliyetin oldugunu sanırım ekipler biliyor, ben de 2003' te almıştım, bir allahın kulu durdurup da arkadaşım ne ayaksın diye sormadı :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:47 PM ----------

arkadaşım şimdiden hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler

ewet sormazlar...ama şu var,benim 4 senedir ehliyetim var ( B ) hiç sormadılar...amcamın arabayı kullanırken soldan biri bi vurdu..dağıldı araba...%100 onda suç..kasko halletti gerisini...ama ehliyet olmasa %100 sende suç...işte bu yüzden ehliyet şart...

demem o ki,böyle düşünmemek lasım..

Arkadaslar verdiginiz bilgiler için çok tesekkur ederim.

Ben o zaman su saglık raporunu bi araştırıyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar