Ehliyet !?

Arkadaşlar ben 14 nisan 2001 doğumluyum a1 ehliyet alıcam ama bu şekilde en yakın sınav olarak temmuz 29 da giriyorum ve yazı ehliyetli geçirmek istiyorum 5 nisanda son başvuru yapanlar 20 mayıs sınavına girebiliyor 14 ve 5 nisan arası çok az 9 gün için yazım kötü geçicek erken başvuru yapabilme ihtimalim varmı 20 mayıs sınavına girmek istiyorym böyle bi ihtinal varmı bilgisi olanlar yardım etsin lütfen :pale:

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
benim ehliyetim var hemde A sınıfı, motorumun vergi+sigorta+muayene mevcut. her şeyim tam ama yine polislerden kaçıyorum bil bakalım neden? :D 2 seneyi geçti daha vukaatsiz trafikte gezdiğim olmadı. hep bir korku içindeyim.

motorum icralık malesef. icralık motorun muayenesini ve sigortasını yeni yaptırdım ve 2017 nin pulunu komple ödedim ama polis görse el koyacak yine :(

benim ehliyetim var hemde A sınıfı, motorumun vergi+sigorta+muayene mevcut. her şeyim tam ama yine polislerden kaçıyorum bil bakalım neden? :D 2 seneyi geçti daha vukaatsiz trafikte gezdiğim olmadı. hep bir korku içindeyim.

motorum icralık malesef. icralık motorun muayenesini ve sigortasını yeni yaptırdım ve 2017 nin pulunu komple ödedim ama polis görse el koyacak yine :(
Hocam birde satacaktınız motoru yakışmadı size😬

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar