- Konu Yazar
Yeni donemde ehliyet almak icin bilgisi olan var mi hic ehliyetim yok ve acil a2 almam gerekiyor.
Yeni donemde ehliyet almak icin bilgisi olan var mi hic ehliyetim yok ve acil a2 almam gerekiyor.
acil olması bişe ifaede etmiyo bende acil diyodum ehliyeti almadan motoru aldım bu 3. sınava girşim bunda kalıp bi kere daha girersem ondada kalırsam dosya yanıyor![]()
acil olması bişe ifaede etmiyo bende acil diyodum ehliyeti almadan motoru
aldım bu 3. sınava girşim bunda kalıp bi kere daha girersem ondada kalırsam dosya yanıyor![]()
sınavı geçemedin ama motor aldın. peki motoru nasıl kullanıyorsun onu anlamadım ben açıkcası. yani motor kullanıyorsan sınavıda geçersin zaten. sen motoru sat boşver![]()
Yazılı sınav ile motoru sürmek arasında dağlar kadar fark var. Farkındasınız heralde. Yani şu mantıktan cıkın artık " Motoru ehliyet sürmüyor" unutmayın
Arkadaş yazılı sınavda mı direksiyon sınavında mı kaldığını belirtmemiş ki nereden bilecek direksiyondan kalmadığını ?
Yazılı sınav ile motoru sürmek arasında dağlar kadar fark var. Farkındasınız heralde. Yani şu mantıktan cıkın artık " Motoru ehliyet sürmüyor" unutmayın
Ölümlü kazaya karış da gör ebesinin nikahını
İnsan gibi konuşalım, lütfen ...
Şuanda boşu boşuna tartışıyoruz. Çünkü kimse kimsenin trafiğe cıktığını bilmiyor. Ne biliyorsunuz belki boş vakitlerinde boş arazilerde direksyonunu geliştiriyor ?Hakaret mi ettik ? Ehliyetin olsa bile mahkemelik olursun ölümlü kazada, ehliyetsizsen zaten hayatın kararır, hapis garantisi var. Ben de motorum olmadan ehliyet almış 1isiyim, ehliyet sınavında kullandıklarımın da sınavı geçmenin de bana birşey kattığını düşünmüyorum, ehliyetin trafiğe çıkmak için yeterli olduğunu da düşünmüyorum sadece olayın hukuksal boyutu bu, ehliyetsiz trafiğe çıkılmaması gerektiğini belirttim, hapis seviyorsanız o başka tabi