Ehliyet ? ?

17yı bıtırıp 18den gun alman gerekıyo yazıyor butun sıtelerde ama reelde bı arkadas b ehlıyetı ıcın basvurdu kabul ettıler cocuk 18 yasında 19dan gun falan almadı 17yı btrdı 18den gun aldı su an. arabada da 18ı bıtırıp 19dan gun almak gerektıgı ıcın verdım bu ornegı. benım yas 17 ben de ılerkı haftalarda gıdıp basvurucam bakalım

17yı bıtırıp 18den gun alman gerekıyo yazıyor butun sıtelerde ama reelde bı arkadas b ehlıyetı ıcın basvurdu kabul ettıler cocuk 18 yasında 19dan gun falan almadı 17yı btrdı 18den gun aldı su an. arabada da 18ı bıtırıp 19dan gun almak gerektıgı ıcın verdım bu ornegı. benım yas 17 ben de ılerkı haftalarda gıdıp basvurucam bakalım

yani 2014 yılının ocak ayında ehliyetimi alabiliyorum ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------

Belki biri birşey yazar diye yukarıı..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

fazla birşey istemedim sadece 1 bilgi istedim ??

bende 17 yaşındayım ama nerdeyse ehliyet için 2014 ü beklicem ya ağustos takiler yada kasımdakine
ben bide okuyom öğrenci belgesi oluyomu

Kayıt esnasında Diploma İstenir Eğer okuyor iseniz okulunuzdan Öğrenim belgesi alınız Müdür'e İmzalatın Kursa Verin.
Uğraştıran Durum ise Sağlık Belgesi Olur Tek Tek Poliklinik gezilir :) Can Sıkıcı Durum. Özel Hastaneler de ise poliklinik gezilmeden 15Tl Ye Veriyor :)

hesaplaman doğru birde vermiş oldugun link'e baktım sen ne yap biliyomusun bir motor bul 5tl lik benzin koy çalıştır sesini dinle :) iyi geliyor denendi onaylandı yani

para işini sorun etme bir yerlerden bulursun önemli olan helal para olsun iddadan çakaldan ondan bundan haksız kazanç elde etmede gerisi tamam lanır ailen ne diyor sıcak bakıyolarmı ana baba RAZILIĞI ÖNEMLİ

Motosikleti
Hero X Pulse 200
doğru seneye ocak ayından itibaren 17 bitiyor ama kursa 2-3 ay önceden git yazıl sonra yer bulamayabilirsin ..

hesaplaman doğru birde vermiş oldugun link'e baktım sen ne yap biliyomusun bir motor bul 5tl lik benzin koy çalıştır sesini dinle :) iyi geliyor denendi onaylandı yani

para işini sorun etme bir yerlerden bulursun önemli olan helal para olsun iddadan çakaldan ondan bundan haksız kazanç elde etmede gerisi tamam lanır ailen ne diyor sıcak bakıyolarmı ana baba RAZILIĞI ÖNEMLİ

Ben iddia falan bişey demedim ki nereden çıkardınız :D Haram para boğazımdan geçmedi şimdiye kadar geçmeyecekde.

Anne, babam ehliyet aldığımda izin verecekler ama hep yaşın gelsin diyorlar seneye o bahaneleride kalmayacak.

Selam abilerim, ablalarım Bazılarınız içinde amcalarım :mrgreen: ;

Ben 3 ocak 1997 doğumluyum ehliyet ne zaman alabilirim? (A2)

Benim hesaplamalarıma göre 4 Ocak 2014 den itibaren almaya hak kazanıyorum doğrumu dur ?

Not; http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/93017-sanliurfa`dan-selamlar-herkese.html

halen bekliyorummm :)

Abicim senin gibiler bu başlıktan belki 100 tane açtılar birtane tanışmada başlık açmışsın niye birde burda kirlilik yaratıyorsun.101. kere söylüyorum bak senin aldığın eğitim matematiği ve mantıklı düşünmeyi kapsıyor değil mi ? Üstüne birde annen,baban belki abin,ablan,dayın,amcan vs vs. tonla insan var hiçmi onlara sormak veya kafanı kullanıp hesaplamak gelmiyor.Yazılıcaksın niyetin var gidersin ehliyet kursuna sorarsın.Sen daha yaşını hesaplayamıyorsun motor almaya niyetlendiğinde neler sorucaksın kim bilir biraz yaşınızın sorumluluklarına sahip olun ayıptır yakışmıyor türk gencine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar