ehliyet yaşı başa bela oldu..!!

kardesim sana bunu kim solediyse ii kandirmis...sen hic bakma onlara bak ben sana ne diyorum ya 2 ay once aldim diyorum 19.09.1990 dogumluyum ole bi sacmalik falan olmas olamas yaniiii muhtemelen ailen falan soylemistir sana bisey olcak korkusuna inanma ole bisi yok rahat ol sen nie tatli canini sIkIosunkiiii...
guven bize motorcu biziz!!! baskalari degilll:cat:

Teşekkürler arkadaşlar..Şimdi sıra babamla birlikte kursa gitmek kaldı :)

Arkadaşlar sizi rahatsız edicem tekrar ama.Asıl problem sonunda geldi çattı :D
Babama herşeyi anlattım bu ehliyeti istediğimi felan..Bana dediği laf şu:motor alacağına git araba ehliyeti al.Ben arabadan kaçmak için motor alıyorum babam bana araba ehliyeti al diyor.Arkadaşlar babamı bu konuda nasıl ikna edebilirm...Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :):)

Son düzenleme:
Selam motosiklet.net üyeleri benim size bir kaç sorum olacak..
1)Ben 27.02.1991 doğumluyum acaba şubatın 27 sinden sonra martta ehliyete yazılabilirmiyim.?
2)Bir kaç kişiye sordum olabilir bazı yerlerle görüş dedi sizce doğrumu?
3)Bunu almam ne kadar zaman sürer ve ne kadara alabilir.masraflarıyla beraber?

ilginiz için teşekkür ederim..saygılar..iyi günler...:)

evet sen A2 ehliyet alabilirsin.kesin alabilirsin.alacaksında:D:cherry:ben aldem geçen sene 17 yaşında

Arkadaşlar babam diyorki bırak motoru 1 sene daha bekle araba ehliyeti al..!! Ne yapıyım ? Babam önceden motor kazası geçirdiği için şimdide araba ehliyeti al diyor.Ve ben bugün okuldan gelirken bi motor kazası gördüm.Galiba babam haklı.Lütfen yardım edin.Ne yapıyım ?? Ben motoru daha çok istiyorum ama ikna edemiyorum inat oldu ?

bence duygu somurusu yap ben 15 yasımdaım altımda rx135 var ama benım deıl arıorum bı tane alcam babama ılk zamanlar cok duygu somurusu yaptım bende otobusle gıdıodum sonra babama dedım sen bırak benı okula hep gec kalıorum sınıfta kalcam dedım 1 hafta goturdu sonra bana motor kıraladı sımdı alcaz ama bı bulamadım rx135

Baban senin sağlığını düşünüyor.Sana birşey olmasını istemiyor her babanın isteği gibi.Ama şunları dene;
1)Motor dergileri al(MotorON,Motorize,Motorbike vs.vs.)
2)Dergileri koy odanın ortasına baban gelince mutlaka ilgisini çekecek,dergilerideki yazıları birlikte okuyun.
3)Pazar kahvaltılarında baban sucuklu yumurta yerken motorla ilgili sohbet başlat.
4)Baban eskiden kaza geçirmiş,madem öyle babana şunu söyle;
-Baba,senin zamanında korumalar gelişmemişti,sen kesin kaza yaptığında full koruma değildin çok zarar gördün.Ama bak oğluna motosiklet.net'e üye,bilinçli bir oğlun var ve full koruma gezmek istiyor.Bide böyle düşün babaaa :mrgreen:
5)Belki bu yollarla baban bile motor alır birlikte gezersiniz.

Bide ben soru sorayım bende 18.04.1991 doğumluyum. Bende 18 nisandan itibaren yazılabilirim değilmi?Yani şubatta ya da martta yazılabiliyormuyum?

teşekkürler..Schooter_Mania sen 18.04.1991 den sonra ki döneme kalıyorsun.Ben stajyer den önceki döneme katılabiliyorum ama babam izin vermiyor..Bu yasa 1 nisandan sonra çıkacakmış yani sen katılabilirsin ancak stajyer sürücü olarak..Ben şansıma tüküriyim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar