Ehliyet tarihi yanlış

hiç bir şeye elimi vurmadım...muhasebeci hepsini halletti..hatta benim yerime de ehliyete imza atmış...

yalnız 3 defa pasaportumu damgalatmak için patronumla emniyet müdürlüğüne gittik...
ben TC den bildiğim için polis ne derse desin pısırık pısırık duruyorum bişey demiyorum...
polis tersleyerek şimdi gidin 45 dak sonra gelin, işim var dedi patronum da ona sesini yükselterek tersleyerek cevap verdi...
aha b.ku yiyecez dedim ama patronum da burda böyle dedi...haklıysan polis molis dinleme dedi...

ayrıca bugun de depo olarak kullandıgımız iş yerine polis geldi...iş yerinin arkasındaki evden para kasası çalmışlar, bizim el arabasını çalıp onla taşımışlar.... polis iş yerine geldi patronun nerde çabuk cagır dedi...aradım oda diğer büroda imiş... ne gelecem dedi işleri varsa benle kendileri buraya gelsinler dedi beni de meşgul etmesinler dedi...polise verdim telefonu 1 dakika konuştular sonra polis kapadı telefonu söylene söylene gitti...
patronum da 29 yaşında...yüksek mevkilerde tanıdıgı felanda yok sıradan bir insan....
burda haklı iseniz kimse size birşey diyemiyor işinizi de söylene söylene seve seve yapıyorlar...
Burda 100 yıl sonra olur bu işler. İmkanım olsa gidecem bu ülkeden sırf bu suratsız insanları görmemek için.Özel sektörde aynı,kamuda aynı sanki zorla çalışıyorlar.Arada şeker gibi insanlar da çıkıyor ama çok az...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Burda 100 yıl sonra olur bu işler. İmkanım olsa gidecem bu ülkeden sırf bu suratsız insanları görmemek için.Özel sektörde aynı,kamuda aynı sanki zorla çalışıyorlar.Arada şeker gibi insanlar da çıkıyor ama çok az...
ankarada bir arkadaşım arabasının ruhsatını 3 defa yanlış motor no yazıldıgı için değiştirdi 3 ündede ayrı ayrı yeniden para verdi...
e sınıfı ehliyet alana kadar sadece a2 ehliyetim vardı...a2 ehliyetimi yeni aldıgımda kapıdan cıkarken a2 değilde b yazdıklarını fark ettim...geri gidip verdim b yi bıçak ile kazıyıp yerine a2 yazmışlardı...bu duruma ne denir bilemem...

ankarada bir arkadaşım arabasının ruhsatını 3 defa yanlış motor no yazıldıgı için değiştirdi 3 ündede ayrı ayrı yeniden para verdi...
e sınıfı ehliyet alana kadar sadece a2 ehliyetim vardı...a2 ehliyetimi yeni aldıgımda kapıdan cıkarken a2 değilde b yazdıklarını fark ettim...geri gidip verdim b yi bıçak ile kazıyıp yerine a2 yazmışlardı...bu duruma ne denir bilemem...
Boşuna denmiyor, burası Türkiye diye herşeyimiz baştan savma.Bıçakla kazımışlar böyle işmi olur. Gülüyoruz ağlanacak halimize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar