hiç bir şeye elimi vurmadım...muhasebeci hepsini halletti..hatta benim yerime de ehliyete imza atmış...
yalnız 3 defa pasaportumu damgalatmak için patronumla emniyet müdürlüğüne gittik...
ben TC den bildiğim için polis ne derse desin pısırık pısırık duruyorum bişey demiyorum...
polis tersleyerek şimdi gidin 45 dak sonra gelin, işim var dedi patronum da ona sesini yükselterek tersleyerek cevap verdi...
aha b.ku yiyecez dedim ama patronum da burda böyle dedi...haklıysan polis molis dinleme dedi...
ayrıca bugun de depo olarak kullandıgımız iş yerine polis geldi...iş yerinin arkasındaki evden para kasası çalmışlar, bizim el arabasını çalıp onla taşımışlar.... polis iş yerine geldi patronun nerde çabuk cagır dedi...aradım oda diğer büroda imiş... ne gelecem dedi işleri varsa benle kendileri buraya gelsinler dedi beni de meşgul etmesinler dedi...polise verdim telefonu 1 dakika konuştular sonra polis kapadı telefonu söylene söylene gitti...
patronum da 29 yaşında...yüksek mevkilerde tanıdıgı felanda yok sıradan bir insan....
burda haklı iseniz kimse size birşey diyemiyor işinizi de söylene söylene seve seve yapıyorlar...